2777
2789
درر حد 30 ..40 تومن داذم فقط🙈🙈🙈

جوراب.اسپری

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود؛ 

برعکس خانومها زیاد برای آقایون کادوی مادی مهم نیست 

اگه سعی کنید یه خصوصیتی که همسرتون رو ناراحت میکنه کنار بذارید بهترین هدیه ست؛ مثلا بالا بردن صدا، غر غر کردن، و ... 

در کنارش میتونید آراسته باشید و غذای مورد علاقشون رو درست کنید

بهترین چیزی که خانم به آقا هدیه میده آرامشه ...

خوشبخت باشید 🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

من تولد شوهرم کلا ۴۰ تومن داشتم.. بهار بود..

یه پودر کیک خریدم ۹تومن.. یه پودر ژله خریدم اون موقع ۴تومن بود..۷تومن ذرت خریدم.. اسمارتیس خریدم برای تزیین کیک... باقیشو بستنی سنتی خریدم خیلی دوست داره.. میوه هم داشتیم.. شام خوب هم پختم.. یه آهنگ هم گذاشتم و ارایش کردم و لباس خوب پوشیدم،کاغذ رنگی هم داشتیم کلاه درست کردم ..😂 شوهرم انقدر خوشحال شدوقتی اومد.. باورش نمیشد من براش کاری کنم ..😁

حتی تبریکم نمیگم چ برسه ب کادو

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

روز زنو بهم تبریک نگفت منم نمیگم اما برا بابام پیخوام شلوار و پیرهن بخرم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

اگه من در حد شما پول داشته باشم

یا کیک میخرم

یا خودم می پزم

خونه رو دیزاین میکنم

و خودم با یه آرایش و لباس مناسب سورپرایزش میکنم

میدونم بابت همین هم کلی ذوق خواهد کرد

والا وقتی برامن یه تبریکم نداشت روز زن  اصلا مگه روز مرد داریم ؟؟؟؟همچین روزی مگه هست؟😂😂😂😂

منم کوفت بهش نمیدم. انتقام سخت در راه است

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

بلیط بگیر، باهم برین سینما یه فیلم کمدی ببینین ،دوتا چیپس و نوشابه و ساندویچم یا بگیر یا خودت تو خونه درست کن ،خیلیم خوش میگذره

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  

اسی ،تا روز مرد وقت داری که،پول تو جیبی ها تو که ازش گرفتی جمع کن،کادو بخر

من خودم پول پس اندازی دارم ولی برای روز مرد در حد یه بلوز میخرم🙂،ویه پیام عاشقونه، یه همچین آدمی هستم🤣🤣

آرامش محض فقط بغلت