2777
2789
عنوان

خانم های باردار کجان کمککک

211 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من هفته ۳۸شدم امروز خیلی دستم درد میکنه ی درد بد تمام دستم بی حس شده کاری نمیتونم کنم باهاش کبود شده اصلا خارش شدید بدن بدنم جای سالم نداره از بس دونه زده و خاروندم خیلی بی طاقتم کردن این دو تا درد اگر فردا برم دکتر بگم منو سز اروژانسی کنه میکنه یا نه اخه دیگه تحمل ندارم پماد زدم قرص میخورم اما انگار ن انگار دستم از همه بدتر اذیتم میکنه اصلا خاب ندارم وای خداکمک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوستم همینجوری بود دقیقن وضعیت دستش چند ماه بعده زایمان عمل کرد گفته بودن عصب دستت آسیب دیده 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

ان شاال‍ا‍ه زودتر خوب بشی و سلامت زایمان کنی برامنم دعاکن بچم سالم و سلامت برام بمونه ب لطف خدا

فدات انشالله.چطور مگه چی شده

ممنون گلم ان شاال‍ا‍ه....من قبلن چند تا سقط وزایمان زودرس داشتم الان باردارم ب لطف خدا وتو ۱۷،هفته ام باید سرکلاژ کنم فرداشب میرم پیش دکترم دعا کن زودتر برام انجام بده سرکلاژ رو آخه هی لفتش میده منم استرس گرفتم و نگرانم 

وای نه چجور فهمید ک دستش اسیب دیده پیش دکتر خاصی رفت؟

نپرسیدم بخدا خودش گف تو بارداری ک اینجوری شده پیش چندتا دکتر رفته همه گفتن چیزی نیس بعده زایمانش انگار دوباره دستش همونجوری شده رفته پیش ی دکتر دیگه بخدا یادم نیس گف عکس گرفتن چیکار کردن ک فهمیدن عصب دستش آسیب دیده عمل کرد خداروشکر خوبه خوب شد

ممنون گلم ان شاال‍ا‍ه....من قبلن چند تا سقط وزایمان زودرس داشتم الان باردارم ب لطف خدا وتو ۱۷،هفته ا ...

اخی الهی عزیزم انشالله ک قبول میکنه نگران نباش هرچی خاست خدا باشه همون میشه ذکر یا علی بگو 

اخی الهی عزیزم انشالله ک قبول میکنه نگران نباش هرچی خاست خدا باشه همون میشه ذکر یا علی بگو 

ان شاال‍ا‍ه ‌عزیزم ممنون ❤خداکریمه دیگه سپردم بخودش ان شاال‍ا‍ه ک دلمو نمیشکنه اینبار و سره موقع بچم بدنیامیاد ‌ب لطفش

ممنون گلم ان شاال‍ا‍ه....من قبلن چند تا سقط وزایمان زودرس داشتم الان باردارم ب لطف خدا وتو ۱۷،هفته ا ...

توکلت بخدا

ان شالله خودش نگهدارشه

اذیت میکنه دکترتو عوض کن

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا