2789
عنوان

هعی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 46 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عالیه :-) 

واسه من ن🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
منم میخوام برم قلمچی نرم بنظرتون

قلم چی سطح سوالاش بالاتر از کنکور هست ینی اگه توش نتیجه بگیری کنکور هم حتما نتیجه میگیری 

اونایی که میگن قلم چی خوب نیست رو اصلا نمفهمم☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
واسه من ن🍭

منم واقعیتش دوسش ندارم ولی به این فک کن که دیگه کارمند میشی و حداقلش یه حقوق ثابت داری من پرستاری دوس دارم پارسال ازاد اوردم ولی نشد که برم نمی دونم اخرش چی میشه

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
قلم چی سطح سوالاش بالاتر از کنکور هست ینی اگه توش نتیجه بگیری کنکور هم حتما نتیجه میگیری  اونا ...

نسب به بقیه ازمونا قطعا بهتره ولی بعضی سوالاش اصلا استاندارد نیست قلمچی مخصوص دانش اموزای قویه کسی که ناامید میشه به نظرم براش سمه

منم واقعیتش دوسش ندارم ولی به این فک کن که دیگه کارمند میشی و حداقلش یه حقوق ثابت داری من پرستاری دو ...

من پرستاری قبول میشدم ولی نرفتم از خون میترسم ولی پزشکی و دندون خیلی دوست داشتم حیف شد😓🍭

قلم چی سطح سوالاش بالاتر از کنکور هست ینی اگه توش نتیجه بگیری کنکور هم حتما نتیجه میگیری  اونا ...

یعنی اگه ترازم تو قلمچی بالا باشه کنکورم قبولم 

کاربری دست دو نفره♥️🤝
نسب به بقیه ازمونا قطعا بهتره ولی بعضی سوالاش اصلا استاندارد نیست قلمچی مخصوص دانش اموزای قویه کسی ک ...

قرار نیست همه سوالاش رو جواب بدی آزمون ینی هنر باید انتخاب کنی سوالای خوب رو بزنی سوال های سخت رو تو خونه تجزیه تحلیل کن سطح خودت میره بالا 🙂🍭