2789
عنوان

هعی

183 بازدید | 46 پست

یه وقتایی حرفی برای گفتن نداری یعنی داریا اما زبونت قفل قفل میشه و دیگه نمی تونی چیزی بگی....خب تو سن ۱۹ سالگی و این همه دغدغه زیادی بهم فشار روانی وارد کرده ...میدونم همه چی درست میشه و من میشم اون ادمی که میخوام و هدفی که ارزوشو دارم به دست میارم اما هر چی که هست الان حالم خوب نیست ...قفسه ی سینم تیر میکشه و از سردرد دارم میمیرم ...این روزا خیلی سختمه خیلی...برام دعا کنید 

هزارتا دغدغه دارم و شدم یه موجود بی حس...بحث راجب اینده و هدف و پول دراوردن و یه زندگی خوبه که من باید به دستش بیارم ‌...ولی انگار اون چیزی که لایقشم رو خدا بهم نمیده

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

خدایا کاری نداریما ولی واسه این دردا سنی ندارم😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا ...شما دانشجویی؟؟؟

اره🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
پشت کنکوری هستی؟طبیعیه عزیزم از سختم سختره

بله پشت کنکوریم ....دیگه امیدی برام نمونده امروز ازمون دادم ولی نتیجه اش دلخواهم نبود خیلی ناراحتم روزی ۱۱ ساعت درس میخونم کاش بشه دیگه دارم کم میارم

نظام جدیدی؟فک کنم قلمچیو میگی اون کلا ادمو ناامید میکنه

اره قلم چی....ن نظام قدیمم‌...تراز مشترک میگیرن خیلی به ضرر ماست ...شما دانشجویی؟؟؟چ رشته ای؟

چ رشته ای عزیزم؟

آموزش ابتدایی تربیت معلم🍭

اره قلم چی....ن نظام قدیمم‌...تراز مشترک میگیرن خیلی به ضرر ماست ...شما دانشجویی؟؟؟چ رشته ای؟

این بحث تراز مشترکو بریز دور کلا زیادی گندش کردن،اگه امسال رتبها زیاد شد فقط بخاطر اسون بودن کنکور بوده،من دانشجو انصرافیم امسال میخوام کنکور بدم باز