2777
2789
عنوان

عکس خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 73 پست
منطقی از نظر شما اینه که طرف به جای تاپیک خریدعید و شادی تاپیک مادرشور و غم و جاری بزنه؟

شما به جای مسخره کردن میتونی مودبانه ترم حرف بزنی جنگ نداریم که مخالفی خب نیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا خوشم نمیاد زندگی مو جار بزنم. ولی از خوشحالی و خرید بقیه انرژی مثبت میگیرم. ولی بنظرم هرچیزی مثل غذا یا لباس به نمایش بزاری کسی دلش واقعا بخواد یه کوچولو شاید درست نباشه. البته به هیچ نظری هم توهین نمیکنم.❤

من خودم با گذاشتن زندگی خصوصیم تو فضای مجازی مخالفم ولی با حرف شماهم مخالفم انسان باید طبع خودشو بز ...

خانم من الان حسرت و آه کشیدم بعدش خرید عید با بقیه چیزا فرق میکنه یکی شاید نتونه برای بچش اونجوری خرید کنه خیلیا بیشتر برای بچه هاشون ناراحت میشن

شما به جای مسخره کردن میتونی مودبانه ترم حرف بزنی جنگ نداریم که مخالفی خب نیا

من مسخره نکردم شما هم بهتره عقاید و دیدتو بهتر کنین کسی که نداره برای عید خرید کنه مسلما پول گوشی و اینترنتم نداره بعد هم عید آنچنانم خرید لباس مهم نیست که بخواد طرف دلش بشونه قبل از عیدم کلی نظر سنجی لباس اینجا گذاشته میشه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
من خودم خرید انچنانی نمیتونم کنم امسال امااا واقعااا انقددد ذوق میکنم مال بقیه رو میبینم انکار خودم ...

چون شما مهربونین منم از خرید دیگران ذوق میکنم

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
خب دقیقا همین حرف برا خودتم صادقه مخالفی نرو اونجور تاپیکا

من رفتم عنوان تاپیکارو دیدم الانم توضیح دادم تو تاپیکمم نوشتم خیلیا بیشتر بخاطر بچه هاشون ناراحت میشن که نمیتونن اینقدری براشون بخرن چرا ما عادت داریم باهم بجنگیم آخه مگه چی گفتم

خانم من الان حسرت و آه کشیدم بعدش خرید عید با بقیه چیزا فرق میکنه یکی شاید نتونه برای بچش اونجوری خر ...

هیچ فرقی نداره خودتون و گول نزنید

یکی ماشین نداره ماشین مردم و تو خیابون ببینه ممکنه حسرت بخوره،لباس نداره لباس بقیه رو ببینه حسرت بخوره،مسافرت نره مسافرت بقیه رو ببینه حسرت بخوره همه اینا یکیه تفاوتی ندارن باهم

مناعت طبع باید داشته باشیم و کسی رو موظف ندونیم که به خاطر ما فقط تاپیک خیانت و غمگینی بزنه ولی تاپیک میمنت و لباس عید یا خوشی هارو نزنه..هرچند که من خودم این کارو نمیکنم ولی خوشنال میشم یه نفر خوشحال باشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من مسخره نکردم شما هم بهتره عقاید و دیدتو بهتر کنین کسی که نداره برای عید خرید کنه مسلما پول گوشی و ...

خانم منم از خرید همه ذوق میکنم جدیدا نمیرم دیگه تو این تاپیکا میدونی چرا؟؟چون حرف بعضیا رو دیدم دلم آتیش گرفت..آره اصلا شما فکر من تنگ نظرم حسودم یا هرچی بخدا خودم دیدن یه خانومی التماس میکرد تو سایت ازش خرید کنن پول اجاره خونشو دربیاره چرا از در توهین وارد میشی؟اگه منو مسخره کردی بله من با جاریم و مادر شوهرم مشکل دارن چون باعث شدن بچم بمیره اما دلیل نمیشه غم کسی رو بخوام پس کسی رو مسخره نکن لطفا ریپلای هم نکن.

هیچ فرقی نداره خودتون و گول نزنید یکی ماشین نداره ماشین مردم و تو خیابون ببینه ممکنه حسرت بخوره،لبا ...

خانم من خودمو نگفتم...خانم منم از خرید همه ذوق میکنم جدیدا نمیرم دیگه تو این تاپیکا میدونی چرا؟؟چون حرف بعضیا رو دیدم دلم آتیش گرفت..آره اصلا شما فکر من تنگ نظرم حسودم یا هرچی بخدا خودم دیدن یه خانومی التماس میکرد تو سایت ازش خرید کنن پول اجاره خونشو دربیاره چرا از در توهین وارد میشی؟