توهین به کسی نشه ولی با گذاشتن عکس خرید عید بعضی کاربرا و خرید عیدی که برای بچه هاشون کردن مخالفم..شاید یکنفر ببینه و نداشته باشه برای خودش یا بچش تهیه کنه.شما که خریدتو کردی دیگه چه احتیاجی داری به نظر بقیه؟مسلما بهترین چیزو برای خودت و خانوادت تهیه میکنی...من خودمم امسال خرید نمیکنم جز یک جفت کفش چون هم اصرافه هم دم عید پولی که بابت یک جنس میگیرن خیلی زیادتر از بعد عیده.
اینکه آدم دکوری چیده باشه نظر بخواد شالی کفشی خریده باشه نظر بخواد با اونی که تک تک عکساشو میذاره همه ببینن فرق داره پس یکم حواسمون به دل اطرافیانمون باشه.
سلام خانوما ..سلام همجنسای عزیز و دوست داشتنی با دنیای جالب و شیرین تون...بی تعارف بگم از لحاظ مادیات یک عدد فقیر هستم . بدجوووورررر.در حدی که چندساله عیدها از خواهرشوهرم یکی از مانتوها شو قرض میگیرم سیزده روز عید رو که سر کردم دوباره بهش پس میدم و مانتوهای داغون و قدیمی خودمو میپوشم. ولی اینقدر شور و هیجان و خرید عید رو دوست دارم حس و حال بچگیهامو یادم میاره...کلن تو تاپیکای آه و ناله دوست ندارم برم میرم خریدهارو نگاه میکنم برام جالبه و خداروشکر برای هیجکدومشون آه نکشیدم .میگم بالاخره یه روزم نوبت من میشه اگر خدا برام بخواد
استارتر اگه میگفتی بیاین هرچی دارین به نمایش بزارین و پز بدین میدیدی که ی عده چطور تو رو میکوبیدن
الانم خیلی منو کوبیدن در صورتی که من روی صحبتم با هم نظرام بود من این تاپیکو برای کسایی زدم که حرف منو میفهمن و با من هم عقیدن مخالفا عقیده دارن ماشین بیرون هست مغازه هست لباس ببینن تلویزیون هست خب آره هست اما چه ربطی داره به کسی که نمتونه برای بچه اش خرید کنه؟نمیدونم چرا بعضی وقتا بعضیا متعصبانه مخالفت میکنن اما هرکس اختیار دار خودشه من مجبور نکردم کسی عکس نذاره من روی صحبتم با کسایی که با من هم عقیدن
سلام خانوما ..سلام همجنسای عزیز و دوست داشتنی با دنیای جالب و شیرین تون...بی تعارف بگم از لحاظ ...
ان شاااله یک روز خوشگل ترین لباس هارو میپوشین اما لباس چیز خاصی نیست و من برای شما میخوام که به بهترین آرزوی پایدارتون برسین
تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .
سلام خانوما ..سلام همجنسای عزیز و دوست داشتنی با دنیای جالب و شیرین تون...بی تعارف بگم از لحاظ ...
انشاالله که خدا به هرچی که میخواین برسونتتون..گلم همه مثل شما مناعت طبع ندارن.بهتره کسی رو با کسی مقایسه نکنیم..من روی صحبتم با کسایی هست که با نن هم عقیدن.😘❤
الانم خیلی منو کوبیدن در صورتی که من روی صحبتم با هم نظرام بود من این تاپیکو برای کسایی زدم که حرف ...
منظورم از حرفم این بود که هرچی بگی بازم ی عده هستن که مخالفت کنن ...این چند وقته تعداد تاپیکای روز ولنتاین و روز زن خیلی زیاد شده و همچنین تاپیکایی که شوهر خرم هیچی برام نخرید خوب اینا میببنن ی عده شوهراشون خریده واسشون میگن چرا شوهر من نخرید نگا به شرایط مالی یا هر چیز دیگه نمیکن فقط مقایسه میکنن زندگی هاشون رو
نه عزیزم منظورم چیزدیگه بود. خودم به چنددلیل دوست ندارم عیدخرید کنم،مثلا یکی دوماه بعدش بخرم. میخو ...
نه اتفاقا خیلیم خوبه من خودم انقدر لباس نو میموند تو کمد بعد کوچیک میشد میدادم به کسی که احتیاج داره خودم تا پارسال خیلی به ظاهر اهمیت میدادم شاید باورتون نشه من پارسال فقط چهارتا مانتو خریدم الان نتیجش چی شده؟موندن الکی تو کمد و بعدا بازهم کوچیک میشن و باید بدم به کسی یا کار دیگه کنم
ممنون عزیزم.یک دنیا ممنون....الان متوجه شدم نباید اینجا چیزی می نوشتم آخه من مخالف محسوب میشم و این تاپیک مخصوص موافقین بود.شب همه موافقین و مخالفین خوش
منظورم از حرفم این بود که هرچی بگی بازم ی عده هستن که مخالفت کنن ...این چند وقته تعداد تاپیکای روز و ...
دقیقا خانومی همه تاپیکای خوش و خرم میبینن بعد آه و حسرت و نمیبنن بخدا یک سری تاپیکا هست طلاهاشونو بهم پز میدن آخه یکی نیست بگه گلم شما برای خودت داری بعد اونور میبینی یکی زده من هیچی چرا ندارم چیکار کنم شوهرم برام طلا بخره و... مناعت طبع خوبه اما اینجا بعضبد متاهل شدن که سن پایینی دارن نمیدونن طرف بعد ۵ ۶ سال زندگی این چیزارو داره
ممنون عزیزم.یک دنیا ممنون....الان متوجه شدم نباید اینجا چیزی می نوشتم آخه من مخالف محسوب میشم و این ...
نه مهربونم حرفم این نبود عشق جان خانمی شما خیلی خوبی ولی بعضی ها هستن خب ناخواسته ناراحت میشن همه که مثله شما نیستین بعضیا میگن خب نرن ببینن خیابون مغازه میبنن چی؟دید و بازدید میرن چی؟خب ما یکی از اونایی نباشیم دلش حسرت خریدامون بکشه وگرنه همه اختیار دار خودشون هستن من خودمو گفتم و هم نظرامو وگرنه کسی رو مجبور نکردم عکس نذاره یا بزاره
حالا خوبه باز ی کفش میخری من تصمیم دارم امسال فقط ی کفی کفش بخرم😁 جدی میگم... یکم فکر کردم دیدم ه ...
دم عید واقعا خیلی گرون میشه و اونجوری که باید نمیتونه آدم خرید کنه من خیلی هزینه خونمون امسال شد و چون باردار شدم و سابقه سقط داشتم دکترم کلی آزمایشا و داروهای گرون برام نوشته دلم نمیخواد شوهرمو به خرج بندازم