2777
2789
عنوان

عکس خرید عید

1307 بازدید | 73 پست

توهین به کسی نشه ولی با گذاشتن عکس خرید عید بعضی کاربرا و خرید عیدی که برای بچه هاشون کردن مخالفم..شاید یکنفر ببینه و نداشته باشه برای خودش یا بچش تهیه کنه.شما که خریدتو کردی دیگه چه احتیاجی داری به نظر بقیه؟مسلما بهترین چیزو برای خودت و خانوادت تهیه میکنی...من خودمم امسال خرید نمیکنم جز یک جفت کفش چون هم اصرافه هم دم عید پولی که بابت یک جنس میگیرن  خیلی زیادتر از بعد عیده.

اینکه آدم دکوری چیده باشه نظر بخواد شالی کفشی خریده باشه نظر بخواد با اونی که تک تک عکساشو میذاره همه ببینن فرق داره پس یکم حواسمون به دل اطرافیانمون باشه.

پس اگه اینجور باشه اینجور افراد باید تلویزیونم نبینن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا موافقم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

اصلا چنان میزنن تو ذوقت که پشیمون میشی  

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

توخیابونم نبایدبرن چون مردم درحال خریدن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن