2777
2789
عنوان

عکس خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه اینجور باشه اینجور افراد باید تلویزیونم نبینن

چرا هروقت از این تاپیکا یکی میزنه یکنفر هست که اینو بگه..بله مغازه بیرون هست تلویزیون هست اما میان لباساشونو دونه دونه تو تلویزیون نمایش میدن؟من خودم مغازه هارو نگاه نمیکنم مگه اینکه بخوام چیزی بخرم یخورده منطقی فکر کنیم

نه عزیزم مسئله این نیست ولی تو این شرایط اقتصادی بعضیا واقعا نمیتونن خرید کنن و دلشون میشکنه

یکمم باید جنبمونو بالا ببری 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

من خودم با گذاشتن زندگی خصوصیم تو فضای مجازی مخالفم ولی با حرف شماهم مخالفم

انسان باید طبع خودشو بزرگ کنه و برای چهارتا تیکه پارچه حسرت و اه نکشه

پس تو خیابون هم ماشینامون و درنیاریم که اگر کسی نداره حسرت نخوره؟

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من خودم با گذاشتن زندگی خصوصیم تو فضای مجازی مخالفم ولی با حرف شماهم مخالفم انسان باید طبع خودشو بز ...

دقیقااا 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

همیشه دم عید یکی این تاپیکو میزاره‌ من که موافق نیستم 

چون اونی که نداره آخه اینترنتش‌ کجا بود بعدم آخ آدم اینقدر گرفتار بجای اینکه اینجا بچرخ بره دنبال گرفتاریاش‌

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
چرا هروقت از این تاپیکا یکی میزنه یکنفر هست که اینو بگه..بله مغازه بیرون هست تلویزیون هست اما میان ل ...

منطقی از نظر شما اینه که طرف به جای تاپیک خریدعید و شادی تاپیک مادرشور و غم و جاری بزنه؟

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
من خودم با گذاشتن زندگی خصوصیم تو فضای مجازی مخالفم ولی با حرف شماهم مخالفم انسان باید طبع خودشو بز ...

آفرین کاملا باهات موافقم 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
درسته ولی اینهمه تایپیک خیانت و اینحور جیزا میبینیم یکمم شاد شیم والا ماهم هم امسال خیلی کم خرید کرد ...

مگه من گفتم ناراحت شدم شما چرا منظورو بد میگیری خیلیا واقعا ندارن