2777
2789
عنوان

عکس خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 73 پست
خانم منم از خرید همه ذوق میکنم جدیدا نمیرم دیگه تو این تاپیکا میدونی چرا؟؟چون حرف بعضیا رو دیدم دلم ...

نه بخدا من اصلا تاپیکای شما رو نخوندم که فکرکردید من منظورم باشما ست من فقط گفتم این جور تاپیک ها تو نی نی سایت بیشتره ول خوب تو مجازی به هر حرفی نمیشه اعتماد کرد که اون خانم راست میگفته یانه من منظورم باشما نبود

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
همیشه دم عید یکی این تاپیکو میزاره‌ من که موافق نیستم  چون اونی که نداره آخه اینترنتش‌ کجا بود ...

من الان خودمو گفتم؟؟چرا به من نسبت میدین و توهین میکنین؟خانم منم از خرید همه ذوق میکنم جدیدا نمیرم دیگه تو این تاپیکا میدونی چرا؟؟چون حرف بعضیا رو دیدم دلم آتیش گرفت..آره اصلا شما فکر من تنگ نظرم حسودم یا هرچی بخدا خودم دیدن یه خانومی التماس میکرد تو سایت ازش خرید کنن پول اجاره خونشو دربیاره چرا از در توهین وارد میشی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم من خودمو نگفتم... خانم منم از خرید همه ذوق میکنم جدیدا نمیرم دیگه تو این تاپیکا میدونی چرا؟؟چون ...

عجب

چرا شلوغ میکنی..مگه من توهین کردم به شما؟

در ثانی شمارو نگفتم اونی که براش تاپیک زدیو گفتم..همونی که ممکنه حسرت بخوره چه من باشم چه شما و بقیه باشن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
نه بخدا من اصلا تاپیکای شما رو نخوندم که فکرکردید من منظورم باشما ست من فقط گفتم این جور تاپیک ها تو ...

در هر صورت خیلی دلم بابت تیکه ای انداختین شکست

من خصومت ندارم با مردم فقط من سریع دلم میسوزه بخدا دلم میخواد به همه کمک مالی کنم.هم نیستم اگه امسال خرید نمیکنم چون هم باردارم نمیتونم برم هم اصراف میدونم ممنون که منو مسخره کردین.

بانوان غزیز این تاپیک بخدا من هیچکدوم از تاپیکای شما ها رو نخوندم چون فقط شبا یک ساعت میام و بقیشو درس دارم و اصلا راجع به زندگی خصوصیو هیچکدومتون نمیدونم اگه ناخواسته باعث ناراحتی کسی شده معذرت میخوام

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
عجب چرا شلوغ میکنی..مگه من توهین کردم به شما؟ در ثانی شمارو نگفتم اونی که براش تاپیک زدیو گفتم..هم ...

لحنتون جوری بود من احساس کردم منو مخاطب قرار دادین...من کلا آدم احساساتیم بارها شده بیرون فقیر دیدم بهش کمک کردم و خیلی بخاطرش گریه کردم در صورتی که اطرافیانم میگن تو ساده ای اعتماد میکنی اینا فقیر نیستن و فلان 

در هر صورت خیلی دلم بابت تیکه ای انداختین شکست من خصومت ندارم با مردم فقط من سریع دلم میسوزه بخدا د ...

من معذرت خواهیمو بابت تیکه که واقعا نمیدونستمو و درجریان نبودم انداختم و دیگه معذرتی از کسی نمیخوام چون تاپیکاتونو نخوندم و دیگه مهم نیست دلتون بشکنه یا نشکنه چون من کاری نکردم

لحنتون جوری بود من احساس کردم منو مخاطب قرار دادین...من کلا آدم احساساتیم بارها شده بیرون فقیر دیدم ...

عزیزکسی شمارو مخاطب قرار نداد نه من نه دوستان

این حساسیت بیش از حد و احساسی بودن هم خوب نیست مخصوصا این دور و زمونه..سعی کن مقاوم تر باشی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
به نظر منم اینکار مشکلی نداره بهتره یاد بگیریم از شادی دیگران و ذوق کردنشون به وجد بیایم تا یاد بدبخ ...

نظر هرکس محترمه منم از شادی و خوشحالی بقیه خوشحال میشم اما دلم نمیخواد اینکارو کنم.

خوبه ادم دلش بزرگ كنه و از شادي ديگران خوشحال بشه  عنوان تاپيك هست موافق نيستيم نريم داخل تاپي ...

نظر هرکس محترمه منم از شادی و خوشحالی بقیه خوشحال میشم اما دلم نمیخواد اینکارو کنم چون ۱٪ هم دلم نمیخواد کسی ته دلش ناراحت بشه.

اونایی که لباس عیدنمیگیرن مهمونی ودیدوبازدید روچیکارمیکنن؟

عید چ ربطی ب لباس داشت؟؟؟بعضیا یه لباس رو چن سال نگه میدارن هرزمان میبینی فکرمیکنی تازه گرفته ازبس سلیقه دارن .

اونایی که لباس عیدنمیگیرن مهمونی ودیدوبازدید روچیکارمیکنن؟

نظر هرکس محترمه منم از شادی و خوشحالی بقیه خوشحال میشم اما دلم نمیخواد اینکارو کنم چون ۱٪ هم دلم نمیخواد کسی ته دلش ناراحت بشه مخاطب صحبت های کاربرایی بودن که با من هم عقیدن وگرنه اختیار هرکس دست خودشو کسی رو مجبور نکردم عکس بذاره یا نذاره

عید چ ربطی ب لباس داشت؟؟؟بعضیا یه لباس رو چن سال نگه میدارن هرزمان میبینی فکرمیکنی تازه گرفته ازبس س ...

منم این تاپیکو برای کسایی زدم که حرف منو میفهمن و با من هم عقیدن مخالفا عقیده دارن ماشین بیرون هست مغازه هست لباس ببینن تلویزیون هست خب آره هست اما چه ربطی داره به کسی که نمتونه برای بچه اش خرید کنه؟نمیدونم چرا بعضی وقتا بعضیا متعصبانه مخالفت میکنن اما هرکس اختیار دار خودشه من مجبور نکردم کسی عکس نذاره من روی صحبتم با کسایی که با من هم عقیدن