2777
2789
عنوان

واکنش بقیه چی بود بهتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست

من همسرم تمام حساب‌های بانکیش رو به نام من صلح کرده.چون باباش اینا هم از بیمه همسرم هستن ازشون تعهد محضری گرفت که خدای نکرده اگه همسرم اتفاقی براش افتاد خانوادش ادعایی نکنن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من همسرم تمام حساب‌های بانکیش رو به نام من صلح کرده.چون باباش اینا هم از بیمه همسرم هستن ازشون تعهد ...

چه خوب

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اون موقع زندگی برام تموم بسه دیگه بر میگردم به نقطه اول با تفاوتی که بیوه ام هستم 

خدانکنه انشالله سایش بالاسرت تا همیشه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
جای مهریه زد به نامم مهریم یه آینه شمعدونه فقط انقدر پول دارن خودشون که این خونه پول خرد ته جیبشونه ...

خیلی خوبه خداروشکر

من دارم تو سر میزنم ک راضیش کنم خونه رو به نامم بزنه دعا کنید راضی بشه  چون کلا به مرد جماعت ا ...

با زبون خوش و عشوه و قربون صدقه حتما راضیش کن حتما

ما با کمک پدرم خونه خریدیم ولی بنام شوهرمه

شوهرم یکبار جلوی خانوادش گفت میخوام خونه رو بنام زنم بزنم البته روی یه حرفی یه اینو گفت

مادرشوهرم گفت وا چه فرقی میکنه بنام کی باشه 

بعد من ماشین خریدم ولی مجبور شدم بنام شوهرم بکنم

ولی به کسی نگفتیم بنام شوهرمه

دخترم یه بار گفت ماشین مامانم 

مادرشوهرم میخواست بچه یه ذره ای رو قورت بده گفت دیگه این حرفو نزنیا

خدانکنه انشالله سایش بالاسرت تا همیشه

خدا هیچکسو محتاج هیچ کس نکنه حتی به شوهرم اصلا اهل سخاوت نیست فقط به خانوادش بی منت میده ،منکه این همه پشتش بودم اونروز جلو مامانش میگه من سر عروسیم به هیچکس تکیه نکردم منت نداره روسرم روپای خودم وایسادم دریغ از یه کلام که بابا زنم پول پیش مغازمو جور کرد زنم نصف پول عروسی رو زنم طلا خرید که الان زرتو زورت بابام میگه بفروش انگار ن انگار

من بینیمو چون شوهرم اجازه داده بود عمل کنم مادرشوهرم باهام قطع رابطه کرد اگه بفهمه خونه زدن به نامم ...

یاخدا واقعا؟

اطرافم همه خونه ها به اسم خانومان  منـ مامانمـ زن داداشم آبجیم خواهرشوهرام  شاید بخاطرای ...

وای چه جالب واقعا

چیزی هم گفتن؟

اره میگفتن نیاید به زن اعتماد کنی وبهش رو بدی فقط خرج خورد وخوراکش بسشه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
اره میگفتن نیاید به زن اعتماد کنی وبهش رو بدی فقط خرج خورد وخوراکش بسشه

اره خیلی ها میگن به زن اعتماد نکن 

ما با کمک پدرم خونه خریدیم ولی بنام شوهرمه شوهرم یکبار جلوی خانوادش گفت میخوام خونه رو بنام زنم بزن ...

ببخشید فضولی نباشه چرا پدرت کمک کرد ولی به نام خودت نزدی؟