2777
2789
عنوان

واکنش بقیه چی بود بهتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست
خدا هیچکسو محتاج هیچ کس نکنه حتی به شوهرم اصلا اهل سخاوت نیست فقط به خانوادش بی منت میده ،منکه این ه ...

اره میدونم منم همچین ادمی ادمی ام که خیلی برای همسرم کار راه اندازم .قدرشناسی خیلی خوبه خیلی

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید فضولی نباشه چرا پدرت کمک کرد ولی به نام خودت نزدی؟

بخاطر وام مسکن و اونموقع من باردار بودم و استراحت مطلق نمیتونستم برم دنبال کارای خونه

ولی خیلی پشیمونم

بخاطر وام مسکن و اونموقع من باردار بودم و استراحت مطلق نمیتونستم برم دنبال کارای خونه ولی خیلی پشیم ...

اها راست میگی لا مصب باید بیفتی دنبال کاراش 

تو دلتو خالی نمیکنم ولی به همسرت نفوذ کن بزنه به نام تو والا با اون خونواده هاشون الان کیف میکنن که مال پسرمونه بالاخره

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
اها راست میگی لا مصب باید بیفتی دنبال کاراش  تو دلتو خالی نمیکنم ولی به همسرت نفوذ کن بزنه به ...

آره تو گوشش میخونم مرتب میگه یه روز مرخصی میگیرم میرم دنبال کاراش بنامت میزنم 

والا خانواده هاشون اینقدر پررو ان خودشون که هیچ کمکی تو خریدن خونه نکردن حتی کادو خونه ندادن یه گلدون مصنوعی کوچیک آوردن 

ولی پدرم سه تا فرش بهمون کادو داد

آره تو گوشش میخونم مرتب میگه یه روز مرخصی میگیرم میرم دنبال کاراش بنامت میزنم  والا خانواده ها ...

والا الان باد به غبغب میندازن مفت مفت پسرشون صاحبخونه شد یه ریالم ندادن پز هم میدن

ببخشید منو ولی حتتتتما اینکارو بکن اینهمه پدرت زحمت کشیده هزینه کرده به خاطر شما

والا الان باد به غبغب میندازن مفت مفت پسرشون صاحبخونه شد یه ریالم ندادن پز هم میدن ببخشید منو ولی ح ...

آره حتما قبلا زیاد بهش فکر نمیکردم ولی رفتار خانوادش باعث شد سخت بگیرم رو این موضوع و حتما دنبالشو میگیرم