لنا26845 مدیر عضویت: 1390/11/03 تعداد پست: 3723 عنوان واکنش بقیه چی بود بهتون؟ | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست خانمای گل کدومتون صاحبخونه هستید و خونتون به نام شماست؟دلیلش چی بوده که همسرتون خونه رو به نام شما کرده واینکه کسی واکنشی نشون داد ایا؟ گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉 1398/11/24 | 15:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لنا26845 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/03 تعداد پست: 3723 خدا هیچکسو محتاج هیچ کس نکنه حتی به شوهرم اصلا اهل سخاوت نیست فقط به خانوادش بی منت میده ،منکه این ه ... اره میدونم منم همچین ادمی ادمی ام که خیلی برای همسرم کار راه اندازم .قدرشناسی خیلی خوبه خیلی گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
zizigolol عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 14096 اره میدونم منم همچین ادمی ادمی ام که خیلی برای همسرم کار راه اندازم .قدرشناسی خیلی خوبه خیلی یکبار به زبون نیاورده فقط میگه خودمخودم حتی خداروهم شاکر نیست
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6107 ببخشید فضولی نباشه چرا پدرت کمک کرد ولی به نام خودت نزدی؟ بخاطر وام مسکن و اونموقع من باردار بودم و استراحت مطلق نمیتونستم برم دنبال کارای خونهولی خیلی پشیمونم
لنا26845 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/03 تعداد پست: 3723 بخاطر وام مسکن و اونموقع من باردار بودم و استراحت مطلق نمیتونستم برم دنبال کارای خونه ولی خیلی پشیم ... اها راست میگی لا مصب باید بیفتی دنبال کاراش تو دلتو خالی نمیکنم ولی به همسرت نفوذ کن بزنه به نام تو والا با اون خونواده هاشون الان کیف میکنن که مال پسرمونه بالاخره گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6107 اها راست میگی لا مصب باید بیفتی دنبال کاراش تو دلتو خالی نمیکنم ولی به همسرت نفوذ کن بزنه به ... آره تو گوشش میخونم مرتب میگه یه روز مرخصی میگیرم میرم دنبال کاراش بنامت میزنم والا خانواده هاشون اینقدر پررو ان خودشون که هیچ کمکی تو خریدن خونه نکردن حتی کادو خونه ندادن یه گلدون مصنوعی کوچیک آوردن ولی پدرم سه تا فرش بهمون کادو داد
لنا26845 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/03 تعداد پست: 3723 آره تو گوشش میخونم مرتب میگه یه روز مرخصی میگیرم میرم دنبال کاراش بنامت میزنم والا خانواده ها ... والا الان باد به غبغب میندازن مفت مفت پسرشون صاحبخونه شد یه ریالم ندادن پز هم میدنببخشید منو ولی حتتتتما اینکارو بکن اینهمه پدرت زحمت کشیده هزینه کرده به خاطر شما گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6107 والا الان باد به غبغب میندازن مفت مفت پسرشون صاحبخونه شد یه ریالم ندادن پز هم میدن ببخشید منو ولی ح ... آره حتما قبلا زیاد بهش فکر نمیکردم ولی رفتار خانوادش باعث شد سخت بگیرم رو این موضوع و حتما دنبالشو میگیرم