2777
2789
عنوان

واکنش بقیه چی بود بهتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست

اطرافم همه خونه ها به اسم خانومان 

منـ مامانمـ زن داداشم آبجیم خواهرشوهرام 

شاید بخاطراینکه اکثر زوجای اطرافم  فامیل نزدیکن

و رابطشون با خانواده همسر خوبه ☺😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا خانواده شوهر ناراحت میشه!!! دلیلشم چون پسرشون مثلا بی عرضه ست 

واقعا؟ اره خیلی ها براشون سنگینه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

من بخاطر اینکه شوهرم خونه رو به نامم زده جاریم توی جمع به شوهرم تیکه میندازه که تو زن ذلیلی ولی من اصلا جوابشو نمیدم

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
سلام تمام اموال همسر من بنام منه ...می گه اگه زبونم لال من چیزی شدم بچه ها و خانواده ام آواره ات نکن ...

اونروز داشتم فکرر میکردم منم البته خدااون روزو نیاره ولی من الان نمیخورم نمیپوشم جمع میکنم کار کردم و بدبختی کشیدم باباش میاد به باد میده میره

سلام تمام اموال همسر من بنام منه ...می گه اگه زبونم لال من چیزی شدم بچه ها و خانواده ام آواره ات نکن ...

والا دورازجون همه منم نطرم همینه که اونا نگیرن از ادم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
الهی به همین زودی میخرید

مگه توخواب دیگه خونه دارشدنو ببینیم😔

ولی شوهرم اخلاقش جوریه اگه خونه بخره نمیگم ۶دانگشو ولی ۳دانگشو حتمامیزنع به نامم 

البته دیگه شدنی نیست

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
منم خونه به ناممه چون وقتی خواستیم بخریم من کلی طلا فروختم تا بخریمش و چون طلاها مال منه قاعدتا خون ...

قطعا ناراحت بودن

اونروز داشتم فکرر میکردم منم البته خدااون روزو نیاره ولی من الان نمیخورم نمیپوشم جمع میکنم کار کردم ...

دقیقا 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
مگه توخواب دیگه خونه دارشدنو ببینیم😔 ولی شوهرم اخلاقش جوریه اگه خونه بخره نمیگم ۶دانگشو ولی ۳دانگش ...

حتما میشه توکلت به خدا باشه منم مثل تو بودم