2777
2789
عنوان

من زیاد حساسم یا شوهرم مقصره؟

575 بازدید | 32 پست

دیشب تو گوشیش دیدریحانه پارسا جشنواره فجرو سرچ کرده بعد زده تیپ های جنجالیشو میگم چرانگاه کردی میگه من ریحانشو ندیدم فکر کردم پارساخائف.چند وقت پیشم یه هفته خونه مامانم اینا مونده بودم وقتی اومد دنبالم دیدم توگوگل زده کلی فیلم ها +۱۸ نگاه کرده .

منم گفتم  خب من مگه واست کم میزارم اینارونگا میکنی من چندباربهت گفتم دوست ندارم اینارونگاکنی چرا میبینی

اقابرگشته میگه خواستم مدلای جدیدشو یاد بگیرم باهم انجام بدیم اونم توسردشدی 

گفتم یاد گرفتی جدیداشو ؟؟؟

گفت نه مث ما ان اینام.

یبارم دیدم رقص عربی ازتلگرام آورده بود

یبارم به یه دختره پی ام داده بود پاک کرده بود فهمیدم گفتم کیه؟

گفت ازبرنامه دیوار ورداشتم درمورد بیت کوئین یچیزی نوشته بود ازش سوال پرسیدم اونم جواب نداد پاک کردم

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به پیام دادن به دختره ندارم اما نگاه کردن عکسای بازیگر یه چیز عادیه بنظرم و حساس نشو .بهش که زیاد گیر بدی بیشتراز خودت دورش میکنی .یه چیز +۱۸هم که دید ضعف نشون نده .پیش میاد این چیزا .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
اقایون ذاتا تنوع طلبن. . .  صدتا زن هم داشته باشن آ باز دلشون تنوع و جذابیت میخاد. . .  ...

اخه من خیلی خودم خوشگلم خودشم خیلی ادعای باحیایی و چشم پاکی داره

[QUOTE=124017306]اقایون ذاتا تنوع طلبن. . .  صدتا زن هم داشته باشن آ باز دلشون تنوع و جذابیت میخاد. . .  ...

همینن دیگه تو بهترین باش خاص ترین باش. . . 

تنوع دوس دارن طفلیا

البته من حرفم کلی بود، راجبه همسر شما نگفتم

کلی بود حرفم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱