2777
2789
عنوان

من زیاد حساسم یا شوهرم مقصره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 32 پست
[QUOTE=124017306]اقایون ذاتا تنوع طلبن. . .  صدتا زن هم داشته باشن آ باز دلشون تنوع و جذابیت می ...

عزیزم تو نمیدونی مرد هر چی زنش زیباتر باشه توقعش بالاتر میره 

دور از جون شما اکثرا زنای زیبا از طرف همسرشون بهشون خیلنت میشه

مثلا دیدن رقص عربی و دنبال کردن بازیگرا چیزلی مهمی نیست گلم  فیلم دیدنشم کار جالبی نیست و بعضی ...

با خط خودش هرچی به دختره پی ام دادم جواب نداد گفتم نشون بده ازکجا اوردی گفت پبدانمیکنم آگهی رو

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خط خودش هرچی به دختره پی ام دادم جواب نداد گفتم نشون بده ازکجا اوردی گفت پبدانمیکنم آگهی رو

هر جی بیشترا مردا رو ببری زیر ذره بین بیشتر احساس خاص بودن بهشون دست میده

گاهی بهتره چشمامونو ببندیمو و ساده بگذریم

عزیزم تو نمیدونی مرد هر چی زنش زیباتر باشه توقعش بالاتر میره  دور از جون شما اکثرا زنای زیبا ا ...

من گلا شانس ندارم نامزد قبلیم بخاطر یه دختره زشت و بی آبرو ولم کرد.این یکی شوهرمم اینکارارومیکنه

من گلا شانس ندارم نامزد قبلیم بخاطر یه دختره زشت و بی آبرو ولم کرد.این یکی شوهرمم اینکارارومیکنه

اینجور نگو عزیزم 

زندگی رو ب کام خودت تلخ نکن درست میشه 

حواست ب زندگیت و همسرت باشه ولی نامحسوس

یک هفته می زاری میری هیچی نمیگه بنظرم کار اشتباهیه بقیه کاراشم همه مردا همینن زیاد حساس نباش ولی موا ...

خونمون از خونه مادرم اینا خیلی دوره هم دلم تنگ میشه همم اونجام دوسه جا دکتر وقت داشتم مامانم میبرد واس همین 

بیخی بابا

بخدا همه مردا همینن.بنظرت خودت میشه این فیلما نبینن؟ننن

پ بیخی

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
بیخی بابا بخدا همه مردا همینن.بنظرت خودت میشه این فیلما نبینن؟ننن پ بیخی

بعضیا واقعا نگا نمیکنن دختر خاله خودم بامن هم سنه خودش یسره ازاین فیلما میاورد میدید شوهرش ناراحت میشد میگف من نگانمیکنم خوشمم نمیاد زنم نگاکنه

عزیزم ب اینم فکر کن ک شاید واقعا بنده خدا راست میگه حتی همون شماره 

خب من زن بازیکن تراکتور فالو دارم میخواستم بیینم خودش چ شکلیه ،، اگه واسه منم میدید باید شک کنه!

یا روزانه هم من هم اون به چتدتا شماره تو دیوار سر چیزای مختلف زنگ میزنیم یا پیام میدیم هر ۲مون هم بعدش پاک میکنیم 

اون فیلمم هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی بدتره

من واسم  مهم نیس

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤