2821
2789
با خواهرت بهت خیانت کرد؟؟؟

نه وای خدانکنه من کجا اسم خواهرم آوردم منظورم هرکدوم از مردا مشکلی دارن یکی خسیس یکی خیانت کار،گفتم شوهر خواهرم خسیس بود وحسابگر خواهرم ادمش کرد مال من خسیس نبود عالی بود که گند زدوخیانت کردبهم

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
با قهر با دعوا با محبت با زبون هر روشی ک بوده امتحان کردم خیلی ک فشار بیارم میخره ولی خداشاهده وسط خ ...

الهی...

بخدا درکت میکنم...

حالا من ک زیاد بیرون نمیرم فوقش ماهی یکی دوبار بهم کارتشو میده میگه هر چی خواستی بخر بعد ک مثلا ی کیف میخرم میگه این چ کیفیه؟خجالت نمیکشی همچین کیفی رو خریدی...خب میزنه تو ذوق ادم

یا با خودشم ک میرم ک ازش نظر بپرسم انقد نق و نوق و نوچ نوچ میکنه ک همون نخرم اعصابم راحت تره...

تازه هیچ پول جداگانه ای هم بهم نمیده واسه خودم یا پس انداز...

ولی واسه خرید خونه چیزی کم نمیذاره همیشه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داریم تو خونه.... 

بعد ک میگم چرا اینجوری ای تو وقتی من ب ی چیزی علاقه دارم نمیذاری بخرم میگه خب تو از چیزای الکی خوشت میاذ

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینم کارت رفاه داره میریم رفاه ۳۰۰ تومن اینا واس خونه ک خرج میکنیم بهم میگه اخرش از حقوقم کم میک ...

آره بنده خدا دیگه اینو راس میگه اخرماه از حقوق کسر میشه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
۴۰۰ ملیونم تو حساب دیگش داره ک میگ خونه میخرم خداروشکر خونم انقد گرون شده همینجوری مونده به ۴۰۰ هیچی ...

دختر همین ۴۰۰ تومن کلی تو ماه سودش حداقل ۳تومن سود ماهی با۴ میشه ۷ بعد اونوقت سهم تو فقط۳۰۰هزارتومن؟خیلی بی انصاف☹☹☹

چند نفر تو فامیل من هستن دادگستری کار میکنن زیر ۵ یا ۶ تومن نمیگیرن برای همین میگم مطمئن شو درضمن از ...

اره الان گیر داده بچه دار شیم در حال اقدامیم ۶ ماهه ولی بچه دار نمیشم هزار بار شکر میکنم خدارو مامانمم همینو میگه میگ بدتر میشه بچه بیاد ولی چیکار کنم بچه دارم نشم سرم میکوبه ولی من میدونم ۵ یا ۶ میگیره حق مرزیم بهشزدن ۴۰۰ تومن میگم بهش ۳۰۰ و کن ۵۰۰ میگه نه چخبره مگه رو گنجم تو چه خرجی داری بهم میگه ۳۰۰ بسته  میگم دولت بهت افزایش داده ت هم اینکارو کن بد میگم؟؟

اره الان گیر داده بچه دار شیم در حال اقدامیم ۶ ماهه ولی بچه دار نمیشم هزار بار شکر میکنم خدارو مامان ...

میخوای تاهمیشه پابند زندگی بمونی که مدام حرص میخوری؟خوب بهش فکرکن بعد بچه بیار حتما بچه دار هم بشی میگه ازهمون ۳۰۰ تومن پول پوشک و لباسش و دکترش بده☹☹☹

الهی... بخدا درکت میکنم... حالا من ک زیاد بیرون نمیرم فوقش ماهی یکی دوبار بهم کارتشو میده میگه هر ...

از هرچی مرد متنفرم😠😠😠😠

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗
از هرچی مرد متنفرم😠😠😠😠

خیلی هم دل میشکنن لعنتیا...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
میخوای تاهمیشه پابند زندگی بمونی که مدام حرص میخوری؟خوب بهش فکرکن بعد بچه بیار حتما بچه دار هم بشی م ...

پس چیکار کنم الان بنظرت چجوری پول جشنو بگیرم چی بگم از اینجا باید بالاخره شروع کنم دیگ

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز