شوهره منم گاهی رفتارای خسیسی حسابگری داشت منم چند بار دعوا کردم اخرش گفتم تواز یه لحظه دیگه باخبر نیستی پولا تو همنمیتونی ببری میدونی چه مرگ سختی هست. دیگه الان ولخرجی هاشو نمیتونم جمع کنم🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم اولای زندگی همینطور بود چون خانوادش اینطوری بودن ولی کم کم خوب شد وقتی دید بابای من چجوری خرج میکنه اونم یاد گرفت الان واقعا ازش راضیم خداروشکر
فیش نشونم نمیده ولی از تو گوشیش میفهمم ک اس میاد براش
چند نفر تو فامیل من هستن دادگستری کار میکنن زیر ۵ یا ۶ تومن نمیگیرن برای همین میگم مطمئن شو درضمن ازاین آدم بچه دار نشو تا درست بشه وگرنه زندگی کردن باهاش خیلی وحشتناک پیر میشی حیف جوونیت نیست پای همچین کسی بزاری که قدرت نمیدونه
قبل ازدواج شاغل بودم پس انداز داشتم ماشین داشتم همش رفت نمیذاره کار کنم همه خوشیام مال قبل ازدواجم بود با ازدواجم انگار برگشتم ب دوران جاهلیت😐😐😐😐 خدا لعنت کنه مادر شوهرمو از همه اخلاقا گند بچش خبر داشت و انداخت ب جونم