2821
2789
الانم پشتشو کرده خابیده انگاری اون ازم پول خاسته و من ندادم خیلی زرنگه چجوری ادمش کنم موندم با ناز م ...

با هیچکدوم از اینا درست نمیشه سعی کن مستقل شی دنبال بگرد 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه میکنی براش عادت شده چرا میذاری خونوادت خرج کنن

با قهر با دعوا با محبت با زبون هر روشی ک بوده امتحان کردم خیلی ک فشار بیارم میخره ولی خداشاهده وسط خیابون دعوا راه میندازه یک بار توعقد با هزار مکافات ی مانتو خرید انقد زورش داد ک نرسیده ب خونه دعوا راه انداخت و مانتو از دستم گرفت وسط کوچه جر داد☹☹☹انقد گریه کردم از ی جایی ب بعد بیخیال میشی دیگه خانواده امم ک فهمیدن چقد بدبخته گفتن غصه پول نخور خودمون همه جوره کنارتیم خیلی وقتا من نمیگم چیزی میخام میبینم خودشون برا خودم یا بچم میخرن میارن از زندگیم نکبتیم خسته  شدم خجالت میکشم بخدا اینارو میگم 😔😔

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗
اره واقعا از نظر اینا مردونگی ینی چی ینی روسریتو بکش جلو؟؟؟یا چی؟؟اینکه همه دوستام تو جشن باشن من بگ ...

ندارن مردونگی داشتن هرکدوم یجوری خانما رونمیسوزوندن

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
میگ چیکار داری بگو جزئیاتشو انگاری بچم

ببین اون خسیس بازی درمیاره کلا خسیسی رفتار خوبی نیست توام با سیاست سعی بهش دروغ نگی ولی خب خیلی جاها دروغ لازمه وگرنه عادت میکنه

با قهر با دعوا با محبت با زبون هر روشی ک بوده امتحان کردم خیلی ک فشار بیارم میخره ولی خداشاهده وسط خ ...

کاش مستقل بودی عزیزم ازلحاظ درآمد

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
با قهر با دعوا با محبت با زبون هر روشی ک بوده امتحان کردم خیلی ک فشار بیارم میخره ولی خداشاهده وسط خ ...

عزیزم مامان منم میگ فکرشو نکن اخه این بد عادت میشه الان هرماه ۲۰۰ تومن مامانن میریزه کارتم خیلی خجالت میکشم

ماهی ۳۰۰ میده بهم فقط واس پوشاکم کم نیس؟؟ خودش کارمند دادگستریه ۴ ملیون میگیره ولی واس خودشم خرجی ن ...

پولاتو جمع کن هرماه که پوشاک نیاز نداری اخه

ازش بگیر 

برای هر چیری که برا خونه میخری هم فاکتور بهش بده کا بهت پولشو بده

از خواهر یا برادر شوهرت الان کسی ۲۰۰ قرض بگیر

تا حساب کار دستش بیاد

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز