2777
2789

بچه ها بخدا اعصابم خرابه با شوعرم دعوای شدید داشتم ۶ تا تاپیک هم زدم تا راهنمایی بگیرم و گزازش زدن واسه تاپیک هام الان تو این تاپیک دو صفحه اخرش از زندگیم گفتم تو رو خدا تاپیکو گزارش بزنین شناسایی نشم خداخیرتون بده بد نبینین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3899654/کسایی-ک-بچع-کوچیک-دارین-واقعا-نشده-بچه-جیش-کنه-رو-فرش-یا-لز-پوشکش-نم-بزنه?postId=124010306

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این اعداد واسه چی هست من پدرشوهرم خسیس هست خییییییلی هم خسیسه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
عدد ها چیه ؟ وای با ادم خسیس خیلی سخته

خیلی خیلی .میدونین چی شده دوماه بعد جشن فارغ التحصیلی گرفتن تو دانشگاه هزینه من با مهمان شده ۱۲۰ میگم بهش میگه من پول مفت ندارم به کسی بدم اخه این پول مفته؟؟؟پس من چی ارزوهام چی؟دیگ خسته شدم به کی رو بزنم پول بده اخه خودمم بدم بدتر میشه این ینی من ۱۲۰ تومن ارزش ندارم؟؟میگه تو خونه میگیرم جشن اخه تو خونه؟؟؟

شوهر منم خسیسه چیکار کنم کم اوردم جلوش دیگه حوصله دعوا ندارم اعصاب خودم خورد میشه😕😕😕 انقد زده تو ذوقم بی خیالی زندگی میکنم😩😩😩😩 

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗

بخدا صب رفتع بود سرکار تا برگرده استرس منو گرفته بود ک چجوری بگم اخرین مهلته پولو بریزه.دیگ خسته شدم به مامانمم بگم انقد فکر میکنه تا قلبش بترکه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز