2777
2789

من

اون اوایل که نمیدونستم اولین بار رفتم دکتر برام آمپول و قرص ضدحساسیت داد، بعد گفت دفعه دیگه یک هفته قبل رنگ مو قرص بخور که من خوردم ولی بازم حساسیت نشون دادم و صورتم ورم کرده و سرم اگزما زد که بازم رفتم دکتر قرص و آمپول داد.

دیگه از اون موقع به بعد رنگ مو استفاده نکردم. تازه بدشانسی از این بیشتر که به حنا هندی هم حساسیت نشون دادم.

بیشتر موهامم سفیده😃😄😄

امیدوارم ترند بعدی، داشتن شعور باشه.....

مناون اوایل که نمیدونستم اولین بار رفتم دکتر برام آمپول و قرص ضدحساسیت داد، بعد گفت دفعه دیگه یک هفت ...

ینی درمان نداره؟؟

ب من گفت رنگنکن ولی خاستی بکنی همون لحظه ی امپول بزن نیم ساعت قبلش وسطای رنگم یکی دیگه بزن یا بعدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی درمان نداره؟؟ب من گفت رنگنکن ولی خاستی بکنی همون لحظه ی امپول بزن نیم ساعت قبلش وسطای رنگم یکی د ...

دکتر به من اینجوری نگفت

گفت که ترجیحا رنگ نکن اگه هم خیلی دلت میخواد یه هفته قبلش قرص بخور و چند روز بعد رنگ کردنم ادامه بده. که من همچنان حساسیت نشون دادم.

میخوای امتحان کن ببین چطور میشه

دکتر به من اینجوری نگفتگفت که ترجیحا رنگ نکن اگه هم خیلی دلت میخواد یه هفته قبلش قرص بخور و چند روز ...

قرص فایده نمیده اصلا امپول تست کردم عوارض حساسیت خیلی کمترشد اما میترسم میخام بیینم درمان داره درمانکنم

با امپولم نمیشه باز از ریشه رنگکرد

قرص فایده نمیده اصلا امپول تست کردم عوارض حساسیت خیلی کمترشد اما میترسم میخام بیینم درمان داره درمان ...

درمان خاصی نداره، دکترا میگن ترجیحا رنگ نکنید.

اگرم میخواین رنگ کنید از این رنگای خارجی که خیلیم گرونن استفاده کنید که بازم برای احتیاط باید آمپول بزنی قبلش