2777
2789
دختر همین ۴۰۰ تومن کلی تو ماه سودش حداقل ۳تومن سود ماهی با۴ میشه ۷ بعد اونوقت سهم تو فقط۳۰۰هزارتومن؟ ...

عزیزم بهم میگ تو فک کن اون ۴۰۰ ملیون نبود اصلا واس خودمم خرجی نمیکنم خرج خونه و اون ۳۰۰ بسته

پس چیکار کنم الان بنظرت چجوری پول جشنو بگیرم چی بگم از اینجا باید بالاخره شروع کنم دیگ

ازخانوادش چقدر حساب میبره؟اگه حرف شنوی داره مشکلت با اونا درمیون بزار وگرنه توام فک کنم مثل دوستم شکایت لازمی چون اینجور مردا با انبردست باید ازشون پول کند نه اینکه بگیری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازخانوادش چقدر حساب میبره؟اگه حرف شنوی داره مشکلت با اونا درمیون بزار وگرنه توام فک کنم مثل دوستم شک ...

خانوادش مادرش ک از این میترسه ولی یه چیزی بگم ۳ تا داداشن ۳ تاشونم عین هم از جاری بزرگم ک کارمنده پرسیدم گف ک به منمبا بچم ۵۰۰ میده حالا اینده منم با بچه ۵۰۰ خودم میدونم

عزیزم بهم میگ تو فک کن اون ۴۰۰ ملیون نبود اصلا واس خودمم خرجی نمیکنم خرج خونه و اون ۳۰۰ بسته

وقتی هست فکر نکنی مگه میشه؟توام قابلمه خالی بزار جلوش بگو فک کن توش غذا هست بخور😂😂😂

این دیگه چه مدل منطقی؟همه اینها به خاطر اینه که خرج نکنه و تو ازش پول نخوای وگرنه این آقا زیر ۸ ملیون ماهی درآمدش نیست بری دادگاه راحت نصف حقوقش ازش میگیرن مخصوصا اینکه شغلش دولتی و فیش حقوقی داره از زیرش نمیتونه فرار کنه 

وقتی هست فکر نکنی مگه میشه؟توام قابلمه خالی بزار جلوش بگو فک کن توش غذا هست بخور😂😂😂 این دیگه چه ...

نمیتونم اصلا وقتی سر حرف باهاس باز میکنم یا اخرش دعواس یا من شکست میخورم میگ اون ۴۰۰ با سودش میره واس یه خونه دیگ ک تا حالام پیدا نکرده حالا گیرمخونه خرید اون ۴۰۰ رفت میمونه حقوقش ک حقوقشم بهم میگ اگهواس خودم بیشتر از ۳۰۰ خرج کردم بگو

نمیتونم اصلا وقتی سر حرف باهاس باز میکنم یا اخرش دعواس یا من شکست میخورم میگ اون ۴۰۰ با سودش میره وا ...

شاید یکی خواست خودکشی کنه اونوقت باید بگه شماهم نباید زنده بمونید؟این دیگه چه مدل طرز فکر؟خانم کلا خرجش بیشتر از آقاست قابل قیاس نیست بری سرکارم فایده نداره چون خوشبحالش میشه میشی زن مفتی که خرج نکرده براش ولی براش کارمیکنی 

گاهی اوقات فک میکنم شاید من بچم و اون داره سواستفاده میکنه  هی بهش میگم من و تو جز پول دیگ هیچ دعوایی نداریم میگه تو زیاده خواهی. مگه چی واس خودم خرج کردم بهم میگ خیلی زرنگع ادمو میخوره با حرفاش منم قانع میشم حالا باشه ۳۰۰ به کنار اخه چرا هزینه های دیگرو نمیدی الان دانشگاه ازادم پول اونو میده ولی رسیدنی به ۱۲۰ نمیده حرصم میده 

شاید یکی خواست خودکشی کنه اونوقت باید بگه شماهم نباید زنده بمونید؟این دیگه چه مدل طرز فکر؟خانم کلا خ ...

اره مامانمم میگه نرو سرکار خوشبحالش میشه ماملنم میگ هی بهش بگو خرج زیاده پولتو بیشتر میکنه اونروزی بهش گفتم ۳۰۰ کمه بکنش ۴۰۰ یواش یواش میگه ۱۰۰ تومن افزایش چخبره پس گفتم چقدر مقگه ۵۰ تومن اخه چیکار کنم من چجوری بهش بفهمونم

شاید یکی خواست خودکشی کنه اونوقت باید بگه شماهم نباید زنده بمونید؟این دیگه چه مدل طرز فکر؟خانم کلا خ ...

مرسی ارومم کردی . ولی خیلی دلم گرفته اینچجوری منو دوس داره😭 بخدا دروغ میگه وگرنه انقد بهم استرس نمیداد ناراحتم نمیکرد

پولاتو جمع کن هرماه که پوشاک نیاز نداری اخه ازش بگیر  برای هر چیری که برا خونه میخری هم فاکتو ...

پولامو جمع میکنم ولی اخه نمیخام ک پول جشنو از جمع کرده خودم بدم اخه پس شوهر واس چیه میخام اون بده