2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 53 پست
برای من دکتر یبار زد هفته بعد یادم داد خودم زدم  اصلا برای چی باید دکتر بزنه . خودت بزنی هرشب ...

چند روز یبار چسبتو عوض میکردی دکترم هفته ای یبار عوض میکنه مال مارو... البته خود دکتر نه دستیارش 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

هر روز 

هر وقت برم‌حموم . هر وقت برم بیرون بیام عوض میکردم خیس میشد عوض میکردم ...

اصلا سخت نگیر 

دگتر بمن گفت اگه چسب بزنی تورم اش زودتر میخوابه میتونی اصلا چسب نزنی حتی هیچی نمیشه

من ۱۰سال پیش عمل کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز  هر وقت برم‌حموم . هر وقت برم بیرون بیام عوض میکردم خیس میشد عوض میکردم ... اصلا سخت ن ...

مال شمام گوشتی بود؟ چون گوشتیه من میترسم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
عزیزم میشه عکس بینیتو  بزاری منم میخوام پیش دکتر جان دانه عمل کنم

تهران میخوای عمل کنی یا زنجان 

زنجان

بینی من گوشتی پهن با سوراخ های بزرگ بود قوزهم نداشت استخون تیغه ی بینیمم خیلی کوتاه بود نیاز به پیوند استخوان داشت ولی انجام ندادم پیوندو اینجوری درآورده بنظرت خوبه... تروخدا جواب روراست بده نمیخوام الکی بگی قشنگ شده بگو مشکلش چیه الان 

کو عکس نمیبینم که، شما زنجانی یا تهران؟ 

زنجان عمل شدم 24 آذر تو درمانگاه امام علی نیمه فانتزیه بینیم 

عالیه ..مبارک...فقط باید تا ۶ ماه بزنی ک اصلا برنگرده و همینجور سربالا و چربی نگیره

از بچگی ب ما گفتند : از کسی نترس ،فقط از خدا بترس .......در حال ک باید میگفتند : از همه بترس ، فقط از خدا نترس
زنجان عمل شدم 24 آذر تو درمانگاه امام علی نیمه فانتزیه بینیم 

به نظر زیادی سر بالا نیست؟

فرمش خوبه

ولی نوکش کاملا بالا رفته

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......