2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین کارتون دارم

3632 بازدید | 53 پست

چند ماه چسب زدین رو بینیتون؟ 24 آذر عمل کردم پنجشنبه میشه دوماه دکترم گفته فردا برم چسب بینیمو برداره؟ بنظرتون نبایذگد بیشتر بزنم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دو ماهم نزدم پیش کدوم دکتر رفتی

پس چند ماه چسب زدی؟ 

من پیش دکتر جاندانه عمل شدم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

جاریمم پیش همین دکتر عمل شد 7 ماه زد... دکتر فقط دوماه میزنه بعدش یاد میده میگه 2 ماهم شبا بزنین... 

یعنی هز روز رفتی‌دکتر چسب بزنه برات؟🤯

نه دکترم ن تا دوماه میزنه هفته ای یبار.... ولی بعدش یاد میدهرخودت میزنی تو خونه شبا تا دوماه ولی جاریم 7 ماه زد ازش نپرسیدم چون رابطه نداریم باهاشون

نه دکترم ن تا دوماه میزنه هفته ای یبار.... ولی بعدش یاد میدهرخودت میزنی تو خونه شبا تا دوماه ولی جار ...

برای من دکتر یبار زد هفته بعد یادم داد خودم زدم 

اصلا برای چی باید دکتر بزنه . خودت بزنی هرشب عوضش میکنی تمیز و بهداشتی .