2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 53 پست
بینی منم استخونی نیست عکسممو ببینین میشه فقط قوزش رو برداشت؟ تا حالا دکتر نرفتم مشاوره

اره بری عمل برطرف میشه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی من گوشتی پهن با سوراخ های بزرگ بود قوزهم نداشت استخون تیغه ی بینیمم خیلی کوتاه بود نیاز به پیون ...

سلام عزیزم

ببخشید منم بینیم گوشتیه و میخوام پیش دکتر جاندانه عمل کنم

شما راصی اید از بینیتون؟

اگه میشه میتونم یه عکس قبل و بعد از بینیتون ببینم

سلام عزیزم ببخشید منم بینیم گوشتیه و میخوام پیش دکتر جاندانه عمل کنم شما راصی اید از بینیتون؟ اگه ...

سلام شما عمل کردین ؟ میشه بگید راضی بودین یا نه من قصد دارم پیش ایشون اما فعلا دارم تحقیق میکنم نظرات مثبتشون بیشتر از بقیه دکتراست 

سلام شما عمل کردین ؟ میشه بگید راضی بودین یا نه من قصد دارم پیش ایشون اما فعلا دارم تحقیق میکنم نظرا ...

سلام عزیزم شما پیش دکتر جاندانه عمل کردید راضی هستید 🤔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰