2777
2789

بله همسایمون ...

سنش زیاده و مامان بابام قضیشو گفتن..چندین سال دختریو خواسته و بابای دختره قبول نکرده این بنده خداهم دیوونه میشه ...

اینقدر دلم براش میسوزه هروقت میبینمش میخوام اتیش بگیرم هنوزم مجرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان نتونستین فراموشش کنین؟؟

نه بابا چه فراموشی هر شب خوابشو میبینم یه سال و نیمه زندگیم فلج شده 

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

یه مورد بود عاشق دختر خالش بود که دختر خالش ازدواج کرد پسره شب عروسیش اومد مشروب خورد یه کمم رقصید بعدشم فرستادنش یه شهر دیگه همون شب چند روز بمونه 😕😕

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
بله همسایمون ... سنش زیاده و مامان بابام قضیشو گفتن..چندین سال دختریو خواسته و بابای دختره قبول نکر ...

منم کم مونده اونجوری بشم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
کی بوده؟؟

خاستگار خودم  

البته  باهاش  ازدواج  نکردم   والان  متاهلم 

پسرخیلی پاک وخوبی بود  چندوقتی اشناشدیم  بعد سه بار  اومدن  خاستگاری  مادرم  نداد  من فوق لیسانس بودم  اون دیپلم  من خوش قیافه بودم  اون معمولی  من ۲خاهر داشتم  اون ۸خاهر 

خلاصه  نشدددددددد

زنگ زد  بخونمون  گریه  کرد  گفت  حاج  خانوم (مادرم) به  پات  میوفتم  من دخترتوخوشبخت مکنم 

بعد چنروز  من عقد کردم  باهمسرم .چنباری  دیدم  میومد  اطراف  کوچمون  گزیه  مکرد  دیگه......

فقط حیدر امیرالمومنین است

نهایت دیوونگی یه مرد بعد زنش چند سال ازدواج نکردنه بعدش میرن زن میگیرن و تمام. پسرخاله شوهرم زنش میگن مرد شش سال زن نگرفت بعدش رفت خواستگاری نشد ازدواج کنن البته بگم اونی هم که رفته بود خواستگاریش میگن شبیه زنش بوده.الانم دنبال زن براشن. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
کی بوده ؟الان دیگه ینی نمیتونین به دختر دیگه ای فکر کنین؟؟ببخشید یکم کنجکاوی میکنم

یه بنده خدایی...نه اصلا. یکی دوبار سعی کردم با کسی دیگه شروع کنم نهایت روز دوم حالم بهم خورد جواب پیاماشم ندادم . حالم از خودمم بهم خورد

آخی مگه عاشق شدی؟

شدم تموم شد رفت😥

یه بنده خدایی...نه اصلا. یکی دوبار سعی کردم با کسی دیگه شروع کنم نهایت روز دوم حالم بهم خورد جواب پی ...

وای واقعا؟☹☹😭چقد بد ایشالا حال دلتون زودتر خوب بشه 

یه سوال بپرسم؟؟ناراحت اگه نمیشین