2777
2789
وای واقعا؟☹☹😭چقد بد ایشالا حال دلتون زودتر خوب بشه  یه سوال بپرسم؟؟ناراحت اگه نمیشین

ممنون بپرس هر چی میخای

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
نه بابا چه فراموشی هر شب خوابشو میبینم یه سال و نیمه زندگیم فلج شده 

تلقین نمیکنی به خودت ؟😕

یک سالو نیم مگه میشه فراموش نکرد من ک دخترم نهایتا ۱ماه بعد یادم میره😕

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بنده خدایی...نه اصلا. یکی دوبار سعی کردم با کسی دیگه شروع کنم نهایت روز دوم حالم بهم خورد جواب پی ...

عاشق چی اون دختر شدی بیشتر ینی چی تو اون میبینی که تو بقیه دخترا نمیبینی؟؟

چی بیشتر باعث شد تا این حد عاشقش باشی

راهی هست که بشه یا پسرو عاشق کرد؟؟البته اون دوستم داره ولی میخوام عاشقم باشه

ایشالا خدا یه دختر خوب و پاک‌ سر راهت قرار بده 

ممنون از دعاتون ولی نمیخوام آخریش خودش بود قسم خوردم محکم که کسیو جاش نیارم 

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
تلقین نمیکنی به خودت ؟😕 یک سالو نیم مگه میشه فراموش نکرد من ک دخترم نهایتا ۱ماه بعد یادم میره😕

نه بابا چه تلقینی از فکرم در نمیاد ک. هر دقیقه هر ساعت توی هر موضوعی و همه چی باهاش خاطره دارم. کم نبود ک ۳ سااال. تو خوابمم هست همیشه. خب همه مثل هم نیستن شما فراموش میکنی من نه

عاشق چی اون دختر شدی بیشتر ینی چی تو اون میبینی که تو بقیه دخترا نمیبینی؟؟ چی بیشتر باعث شد تا این ...

اول جذب ظاهرش میشی بعد اخلاقش بعد وابسته ک میشی حتی عیباشم قشنگه برات

ممنون از دعاتون ولی نمیخوام آخریش خودش بود قسم خوردم محکم که کسیو جاش نیارم 

بنظرم بیخیال شو برادر من ،به خودت بیا 

به خودت بیای و سعی کنی کمتر بهش فکر کنی حالت بهتر میشه وامیدوارم زندگیت خوبه خوب بشه😊😊

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
عاشق چی اون دختر شدی بیشتر ینی چی تو اون میبینی که تو بقیه دخترا نمیبینی؟؟ چی بیشتر باعث شد تا این ...

با راه و نقشه نمیشه . کار دله باید خودش اتفاق بیفته

بنظرم بیخیال شو برادر من ،به خودت بیا  به خودت بیای و سعی کنی کمتر بهش فکر کنی حالت بهتر میشه ...

ممنونم ازت میدونم درکش برای شما سخته و فکر میکنی مهمله حرفام ولی کسی که احساساتیه میفهمه منو. خیلیا تو این سایت دیدم مثل خودم. خیلیا هم مث شما. خوشبحال شما واقعا.🌺

با راه و نقشه نمیشه . کار دله باید خودش اتفاق بیفته

اره خب اینم هست 

ولی خب از کحا باید بفهمم عاشقمه یا نه اینکا سر کاره یا دانشگاه و زیاد بهم زنگ نمیزنه و بیشتر پیام میده کلافم کرده نمیدونم اصلا حسش بههم چقدره خودش میگه من عاشقتم ولی نمیدونم الانم سر اینکه بهم بی توجهی میکنه باهاش قهرم

اره خب اینم هست  ولی خب از کحا باید بفهمم عاشقمه یا نه اینکا سر کاره یا دانشگاه و زیاد بهم زنگ ...

دخترا ک زرنگن. از تو چشماش . خوب نگاشون کنی میفهمی

ممنونم ازت میدونم درکش برای شما سخته و فکر میکنی مهمله حرفام ولی کسی که احساساتیه میفهمه منو. خیلیا ...

شما پسرا حس عشقتون چجوریه؟

مثلا دوست ندارین با کسی که عاشقشین مدام در تماس باشین؟ یا زیاد بااهاش حرف بزنین و بیرون برین ؟

عشقشو میفهمم واقعا از تو چشاش وقتی کنارشم میفهمم 

ولی اینکه وقتی پیشم نیست به اون صورت بهم زنگ نمیزنه اعصابمو بهم میریزه من دلم میخواد زودبه زود بهم زنگ بزنه یا همو ببینیم ولی اون خیلی چیزا رو رعایت میکنه

بدیش اینه که من دلم میخواد مدام پیشم باشه بهم زنگ بزنه باهام صحبت کنه بیشتر اوقاتو 

ولی اون وقتی کار داره کلا حواسش پیشم نیست دیگه خیلی ناراحت میشم میگم شاید اصلا عاشقم نبست😑

شما پسرا حس عشقتون چجوریه؟ مثلا دوست ندارین با کسی که عاشقشین مدام در تماس باشین؟ یا زیاد بااهاش حر ...

چرا ولی زیاد اون قضیه تماس و پیامو بهش دامن نزن. پسرا مثل دخترا زیاد دوست ندارن حرف بزنن.به احساسشون بیشتر توی دلشون بال و پر میدن و بعضا عملی نشون میدن. همون یبار چند ثانیه بغلت کنه خودش کلی حرفه

2790
2778
2791
2779
2792