2777
2789
ممنونم ازت میدونم درکش برای شما سخته و فکر میکنی مهمله حرفام ولی کسی که احساساتیه میفهمه منو. خیلیا ...

من تو زندگیم اونقدر درد دارم که عشق و جدایی و این حرفا مسخره بازیه واسم 

خودمو سرگرم میکنم یادم میره 🤷‍♀️

اگه خودت واسه خودت مهم باشی و ارزش قائل باشی واسه خودت مطمئنا به خودت اجازه نمیدی به کسی که رفته فکر کنی 

همش بهش فکر میکنی واسه همین تو خوابتم هست 

اره ادمایی مثل منم هستن مثل شمام هستن ولی بنظرم خودتونید که تصمیم میگیرید کدوم دسته باشین 

موفق باشین 🌹

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
عشقشو میفهمم واقعا از تو چشاش وقتی کنارشم میفهمم  ولی اینکه وقتی پیشم نیست به اون صورت بهم زنگ ...

گیر زنگ نده جدی میگم 😤

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدیش اینه که من دلم میخواد مدام پیشم باشه بهم زنگ بزنه باهام صحبت کنه بیشتر اوقاتو  ولی اون وق ...

کلا همینطوریه منم اونجوری بودم. مردا زیاد حوصله حرف زدن ندارن

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
چرا ولی زیاد اون قضیه تماس و پیامو بهش دامن نزن. پسرا مثل دخترا زیاد دوست ندارن حرف بزنن.به احساسشون ...

ینی احساستونو بیشتر تو دلتون نگه میدارین؟ 

اخه چون خودم این مدلیم فک میکنم اونم باید همین باشه نمیدونم درسته یا نه ولی وقتی کنارمه دستاشو میگیرم حسشو میفهمم 

کلا همینطوریه منم اونجوری بودم. مردا زیاد حوصله حرف زدن ندارن

واقعا؟؟

یمدت زیاد باهام حرف نمیزد فک میکردم لابد داره به دوست دختر قبلیش فکر میکنه اصلا حواسش پیشم نیست وای چه فکرایی که از ذهنم نگذشت😑😑

ینی احساستونو بیشتر تو دلتون نگه میدارین؟  اخه چون خودم این مدلیم فک میکنم اونم باید همین باشه ...

بله . نه خب مردا فرق میکنن کاملا طبیعیه طرفت زیاد گیر نده بهش کلافه نشه😅 خوشبخت بشی شبت بخیر

واقعا؟؟ یمدت زیاد باهام حرف نمیزد فک میکردم لابد داره به دوست دختر قبلیش فکر میکنه اصلا حواسش پیشم ...

نه خیالت راحت اگه از حسش مطمعنی.