2789

@niniyar

با شوهری که توی دوران مجردی با خیلی از خانم ها در ارتباط بوده، توی دوران قهر هم باز کارش همین بوده

میشه زندگی رو ادامه داد؟

شما باشین میبخشین؟

شوهر من توی دوران مجردی با خیلی ها رابطه داشته،،

وقتی متاهل شدیم بعد چند سال کارمون به جدایی کشید و ۹ ماه قهر بودیم،، و بعد آشتی کردیم

بعد آشتی فهمیدم همسرم با چند تا زن متاهل رابطه داشته و با یه دختر مجرد هم قصد ازدواج داشته و خواستگاری رفته...

حالا خیلی اظهار پشیمونی میکنه و میگه اشتباه کردم و عوض شدم

و حتی دیروز داشت نماز میخوند😑 (من دو هفته هست فهمیدم قضیه رابطه هاش رو)

میشه همچین فردی رو بخشید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیر خیر

بازم خیانت میکنه

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

نه طلاق بگیر

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

.....