جوال مدیر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان ذکر مجرب | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست سلام هرکسی ذکری دعایی نمازی که حاجت گرفته بگه تا من هم حاجت روا بشم انشاءالله همتون خیر ببینند سر قبر شهیدحاج قاسم سلیمانی که رفتم همتون دعا می کنم 1398/11/20 | 14:23 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 من فکر میکنم چون فقیره و سرپرستی نداره و واقعا ادم خوبیه خدا اینجوری هواشو داره من چن وقت ی بار نذرش ... شما خیلی تاپیک های خوبی هم داری خوندم خیلی خوب بود اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17573 ممنون انشاءالله منم حاجت مو بگیرم ان شاءالله عزیزم به حاج قاسم بزرگ سلام ویژه منو برسون و بگو فرزند یکی از رفقات خیلی سلامت رسوند😭😭😭😭هنوز باورم نمیشه که پدر معنویم را از دست دادم رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17573 شما خیلی تاپیک های خوبی هم داری خوندم خیلی خوب بود مرسی عزیزم من تجاربم را مینویسم نماز اول وقت هم معجزه گره عزیزم رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹
mah_taps عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1644 يا جد اشرف سادات خداياقسمت ميدم سرجدش شفام بده قلبمو تمام مشكلات جسم ورحمو نذريمو ادا كنم،نااميدم نكن
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 يا جد اشرف سادات خداياقسمت ميدم سرجدش شفام بده قلبمو تمام مشكلات جسم ورحمو نذريمو ادا كنم،نااميدم نك ... الهی امین اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 من الان 8 ماهه چله،ختم،دعا،نماز هرچی گفتن انجام دادم ولی دیگه دارم ناامید میشم انشاءالله خداحاجتتوبزودی بده🤲 گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
mah_taps عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1644 به بیماریتون عشق بده و حستون را خوب کن دایم نگران نباش و باور کن عشق بدی و حستو عوض کنی شفا میگیری م ... ٤ساله كلاس هاي مختلف شكرگذاري حتي يابيماريم دوست شدم وحمله ميشد باحس خوب پذيراش بودم ولي تاسرحد مرگ ميرم وبرميگردم ديگه نميكشم خسته شدم
جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 ٤ساله كلاس هاي مختلف شكرگذاري حتي يابيماريم دوست شدم وحمله ميشد باحس خوب پذيراش بودم ولي تاسرحد مرگ ... انشاءالله هر چه زودتر در سلامتی کامل باشید
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1640 ٤ساله كلاس هاي مختلف شكرگذاري حتي يابيماريم دوست شدم وحمله ميشد باحس خوب پذيراش بودم ولي تاسرحد مرگ ... میشه بگین بیماریتون چیه؟
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1640 يا جد اشرف سادات خداياقسمت ميدم سرجدش شفام بده قلبمو تمام مشكلات جسم ورحمو نذريمو ادا كنم،نااميدم نك ... انشاالله بحق حضرت زهرا علیه السلام خوبه خوب میشیبرای منم دعا کن شفا بگیرم.اسمم سحر هستش
mah_taps عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1644 میشه بگین بیماریتون چیه؟ نامنظمي ضربان قلب،مشكل گوارش ،توده داخل رحم و....
mah_taps عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1644 انشاالله بحق حضرت زهرا علیه السلام خوبه خوب میشی برای منم دعا کن شفا بگیرم.اسمم سحر هستش الهي ااااااامين حتما عزيزم منم اسمم مريم
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1640 نامنظمي ضربان قلب،مشكل گوارش ،توده داخل رحم و.... فداتشم مریم جان.انشاالله خوبه خوب میشی من امروز رفتم پیش ی دکتر خوب بهم گفت فقط وصل شو بخدا و از خودش بخواه ک کمکت کنهمنم چندتا مشکلو باهم دارم.کلا بدنم بهم ریختهانشاالله خدا خودش شفامون بده