2777
2789
عنوان

ذکر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست
اسمشونوميتونيدبگيدعزيزم

اسم کی. خانمه؟فکر کنم اشرف السادات هست مطلقه هست و فقبره من به دوستامم گفتم نذرش کردن جواب گرفتن برای خرید خونه قبولی کنکور و مشکلات خانوادگی دوستام نذرش کردن جواب گرفتن خودمم هرجا گره تو کارام هس نذرش کردم و خدا راشکر جواب گرفتم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

من دو مرتبه خوندم ولی حاجت نگرفتم

منم س بارخوندم حاجت نگرفتم عوضش سوره طلاق ومزمل وخوندم فرداش حاجت گرفتم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم منم براشون نذر کنم؟

بله نذر کن من حاجتت را گرفتی شماره کارتشون را میگیرم واریز کن واسش واسه ی خانمی اینجا باردار نمیشد نذر کردم بماند که پولشم خودم دادم ولی بخدا به یک ماه نکشید شد دو سه ماه دیگه زایمان میکنه

بله نذر کن من حاجتت را گرفتی شماره کارتشون را میگیرم واریز کن واسش واسه ی خانمی اینجا باردار نمیشد ن ...

چه خوب حتما خیلی با ایمانه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
بله نذر کن من حاجتت را گرفتی شماره کارتشون را میگیرم واریز کن واسش واسه ی خانمی اینجا باردار نمیشد ن ...

چجوری بگم؟ینی چی بگم؟توام برام دعا کن خواهر

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

چجوری بگم؟ینی چی بگم؟توام برام دعا کن خواهر

هر چقدر خواستی عزیزم من خودم میگم یا جد اشرف السادات اینقدر به اشرف میدم اگه مشکلم حل بشه و بخدا قسم میشه دیگه خونواده امم هم هرجا گیرن نذرش میکنن حتی برادرام

چه خوب حتما خیلی با ایمانه

من فکر میکنم چون فقیره و سرپرستی نداره و واقعا ادم خوبیه خدا اینجوری هواشو داره من چن وقت ی بار نذرش را میدم مامانم میبره خودم همیشه میگم خدا میخاد اینطوری روزیش برسه چون سادات صدقه نمیشه بهشون داد

الهي ااااااااااااامين😢🙏🏻

به بیماریتون عشق بده و حستون را خوب کن دایم نگران نباش و باور کن عشق بدی و حستو عوض کنی شفا میگیری من خودم مرضی داشتم که با این روش درمان کردم