2777
2789
عنوان

ذکر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست
من فکر میکنم چون فقیره و سرپرستی نداره و واقعا ادم خوبیه خدا اینجوری هواشو داره من چن وقت ی بار نذرش ...

شما خیلی تاپیک های خوبی هم داری خوندم خیلی خوب بود 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
ممنون انشاءالله منم  حاجت مو بگیرم

ان شاءالله عزیزم به حاج قاسم بزرگ سلام ویژه منو برسون و بگو فرزند یکی از رفقات خیلی سلامت رسوند😭😭😭😭هنوز باورم نمیشه که پدر معنویم را از دست دادم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يا جد اشرف سادات خداياقسمت ميدم سرجدش شفام بده قلبمو تمام مشكلات جسم ورحمو نذريمو ادا كنم،نااميدم نك ...

الهی امین 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من الان 8 ماهه چله،ختم،دعا،نماز هرچی گفتن انجام دادم ولی دیگه دارم ناامید میشم 

انشاءالله خداحاجتتوبزودی بده🤲

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
به بیماریتون عشق بده و حستون را خوب کن دایم نگران نباش و باور کن عشق بدی و حستو عوض کنی شفا میگیری م ...

٤ساله كلاس هاي مختلف شكرگذاري حتي يابيماريم دوست شدم وحمله ميشد باحس خوب پذيراش بودم ولي تاسرحد مرگ ميرم وبرميگردم ديگه نميكشم خسته شدم

يا جد اشرف سادات خداياقسمت ميدم سرجدش شفام بده قلبمو تمام مشكلات جسم ورحمو نذريمو ادا كنم،نااميدم نك ...

انشاالله بحق حضرت زهرا علیه السلام خوبه خوب میشی

برای منم دعا کن شفا بگیرم.اسمم سحر هستش

نامنظمي ضربان قلب،مشكل گوارش ،توده داخل رحم و....

فداتشم مریم جان.انشاالله خوبه خوب میشی 

من امروز رفتم پیش ی دکتر خوب بهم گفت فقط وصل شو بخدا و از خودش بخواه ک کمکت کنه

منم چندتا مشکلو باهم دارم.کلا بدنم بهم ریخته

انشاالله خدا خودش شفامون بده