2777
2789

سلام برسون بهشون

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله زیارت امین الله

توسل به ابراهیم هادی

یک نمازی هم هست تو تاپیکمه من با دل شکسته دوبار خوندم حاجت گرفتم

ی خانم هم میشناسم ساداته هر سری نذرش کردم جواب گرفتم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

عزیزم التماس دعا 

@mohsen718  تاپیک های ایشون ب دردتون میخوره 

دیشب ی تاپیک نماز پیامبر ک میگفتن مجربه رو گذاشته بودن 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

چی بگم؟!انقدر دعا کردممممم!انقدر توسل کردم ب شهید هادی .... ولی کو؟ب خودم میگم حتما مشکل منم یکی با ی توسل کوچیک ببین در حد ی فاتحه حاجت روا میشه ولی من چی؟بخدا اگ بدترین ادم دنیا هم بودم نباید انقدر بی توجهی میکردن

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ذکر امضای من خیلی  حاجت میده خصوصا مالی 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

بخوام با مثال توضیح بدم مثل این میمونه ک دوتا راه جلومه ک کل ایندم بهش بستگی داره! فرصت کوتاهی دارم درحد دوسه روز از خدا میخوام هرکدوم ک به صلاحم هست رو بهم نشون بده بهم بفهمونه ولی خب...هیچ اتفاقی نیوفتاده تا الان

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)