2777
2789
عنوان

ذکر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم خانوم؟

عزیزم یکی هست میشناسم من خودم هر سری ۵ هزارتومن نذرشون میکنم کارم راه میفته واقعا به جدشون اعتقاد دارم 

میتونید به حضرت ام البنین مادر حضرت عباس هم متوسل بشی عزیزم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

ممنون

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ 

تا دوماه روزی ۴۰۰ بار  اگه یه روز فراموش شد باید از اول شروع کنید 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
دعاي مقاتل  صد بار بخوني  رد خورد نداره

دیگه باصدباریزیدم حاجت میگیره🤣🤣

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
عزیزم یکی هست میشناسم من خودم هر سری ۵ هزارتومن نذرشون میکنم کارم راه میفته واقعا به جدشون اعتقاد دا ...

میتونم منم براشون نذر کنم؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ختم سوره یس هدیه به نرجس خاتون

ب این صورت

این ختم از سه شنبه بعد از اذان مغرب شروع میشه؛سه شنبه بعد از اذان مغرب تا ساعت11شب وخت داری دوتا سوره یاسین و صدتا صلوات بخونی

چهارشنبه و پنج شنبه ام مث سه شنبه

جمعه از اذان صبح تا اذان ظهر وخت داری چهارتا یس بخونی و صدتا صلوات.

خیلیا ازش حاجت گرفتن توصیه میکنم چند هفته ای انجامش بده؛خیلی راحتم هست.

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
من اينقد نااميدم اصلا خدامنونميبينه

عزیزم اینطوری نگو خدا همیشه و در همه حال ما رو می بینه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا