2777
2789
عنوان

جنس مخالف

339 بازدید | 23 پست

نظرتون ،دیدتون ونگاه خانواده وطایفه وشهرتون به حدود ارتباط درست  با جنس مخالف ودر کل دیدگاهتون نسبت به جنس مخالف چیه؟چون من خیلی از جنس مخالف میترسم ومتنفرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبو بد داره

گیر من بده افتاد

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

ن میترسم 

ن متنفرم

اونا هم مثل ما هم من احتیاج دارم به اون هم اون به من پس باهاش خوبم😁🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

ترس و‌تنفرت طبیعی نیست اخه چرا؟؟حدودش بستگی به بلوغت و فرهنگ جامعت داره

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عزیزم حد و حدود شرعی باید رعایت بشه همون چیزی که خدا ازمون خواسته که اگر رعایت بشه ضرر نمیکنی و آرامش داری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

لازم نیست نظر کل مردم دنیا رو راجع به این قضیه بدونی که عزیزم 

جنس مخالف لولو نیست که بهمون از بچگی یاد دادن مهم اینه بتونی یاد بگیری اونا چی هست دنیاشون چقدر با دنیای ما فرق داره نمیشه که متنفر باشی و ازشون دوری کنی که 😑  

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

نمیترسم..دیدگاه دیگران ربطی ب دیدگاه من نداره..جنس مخالف هم آدمن وروح دارن...حالا اگه بعضیا بلا سرشون امده یا گولشونو خوردن بازم ربطی نداره به این که درمورد همشون بد فکر کنیم.....متاسفانه میگن از ماست که برماست...وقتی با دید منفی بهشون نگاه میکنیم پس تعجبی نداره که اتفاقات منفی رواز طرفشون جذب کنیم.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش