2777
2789
عنوان

مادرشوهر

195 بازدید | 19 پست

شوهرم ظهر زنگ زد گفت میام با مامانم اینا بریم امامزاده، منم گفتم اوکی‌.گفت باشه من یه رب دیگ میام که من گفتم نه من آماده نیستم (خونه مادر شوهرم بود شوهرم)،بعد یه رب شوهرم اومد خونه.رفت خوابید رو تخت تا رسید مادرش زنگ زد ک کی میای اونم گفت یه ساعت بخوابم بعد میام دنبالتون.سر یک ساعت به گوشیش دو بار زنگ زدن ولی سایلنت بود منم بعد یه رب ک اونا زنگ زده بودن آماده شدم و بیدارش کردم.تا بیدار شد زنگ زد ب اونا اونا هم گفتن ما خودمون با مترو رفتیم!!!دیگه ما رفتیم دنبالشون دم یه ایستگاه مترو.اومدن نشستن عقب(من همیشه تعارف میکنم بهش اونم زودی می پره می شینه جلو)ولی این دفعه زورم اومد که پاشم از جام.اومدن نشستن و خیلی توی قیافه بودن.از برگشتن تعارف کردم برو بشین جلو ولی با یه حالت ناراحتی و ابرو انداختن بالا گفت نه و رفت عقب نشست.

مادر من اصصصصصلا جلو نمیره

حالا مادرشوهرم عین چی میپره میره جلو عقده ای

بعدم قهقهه کل راه با پسرش

انگار من وجود نداارم

خیلی مزخرفن چرااااااااا چرا اینقد بر علیه ما هستن مگ خودشون روزی عروس نبودن😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادر من اصصصصصلا جلو نمیره حالا مادرشوهرم عین چی میپره میره جلو عقده ای بعدم قهقهه کل راه با پسرش ...

عقده دارن کمبودی هاشونوسرمادرمیارن

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
از اول نباید تعارف میکردی

حالا ما ادب داریم یبار تعارف میزنیم 

اونا ترکیدن که برن 

به تعارف ما نیس وگرنه این تعارف و ادم به همه میزنه قبول نمیکنن جز عفریته خانم فک میکنه صاحب خونه ماشین ماست.

از اول نباید تعارف میکردی

ماماشین نداریم وقتی شوهرم باماشین پدرشوهرم جایی میره میبینم یکی ازم بزرگتره تعارف میکنم جلوبشینه.الخصوص وقتی مادرش باشه خودش میپره جلو.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
ماماشین نداریم وقتی شوهرم باماشین پدرشوهرم جایی میره میبینم یکی ازم بزرگتره تعارف میکنم جلوبشینه.الخ ...

ما داریم والا ولی اون صاحب تره تا من😐ی دعا نکرد که مثلا ماششین خریدید با زنت بری فلان جا ایشالا ووو حالا مامان من کلی دعاااا...این میگف بدین بریم سفر ینی خوبه دارهاااااااا اگ نداشت میخاس چیکار کنه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز