2777
2789

سلام بچها من تخمدان پلی کیستیک دارم و کیست های ریز که بزرگترینش ۶ میلیمتر بوده تو تخمدانام هست... بنظرتون باردار میشم اگر شما اینطور بودین شرایطون رو بگید خیلی میارسم 

لاپاراسکوپی هم اثر داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول سینال اف بزن.من زدم باردارشدم.جزییات نمیدونم.فقط میدونم تنبلی شدید داشتم.بالوله های پیچ درپیچ.اسپرم ضعیف

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اون دفعه که بار دار شدید چه کار هایی انجام دادین ؟ شما سونو هاتون چجوری بود ؟ 

اون دفعه فقط جهت امتحانی(چون تو عقد بودم) ۱۰ تا کلومیفن خوردم و همون ماه بدون سونو و اینا باردار شدم.ولی الان فولیکولام با دارو بزرگ میشن ولی نمیشه که نمیشه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
امپول سینال اف بزن.من زدم باردارشدم.جزییات نمیدونم.فقط میدونم تنبلی شدید داشتم.بالوله های پیچ درپیچ. ...

چقدر طول کشید تا باردار بشید ؟ الان بیماریتون بهتر شده ؟

رفتم دکتر گفت  چون پلی کیستیک هستی امپول و قرص اینادداد که با اولین پریود مصرف کنم ولی پریود نشدم باردار بودم و قرادووامپولا موند

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
اون دفعه فقط جهت امتحانی(چون تو عقد بودم) ۱۰ تا کلومیفن خوردم و همون ماه بدون سونو و اینا باردار شدم ...

فولیکالاتون بدون دارو و با دارو چقدر هست اندازش؟

چقدر طول کشید تا باردار بشید ؟ الان بیماریتون بهتر شده ؟

بعدشش سال که اینحوربودم.امپول زدم.دوماه بعدش باردارشدم.الان نمیدونم درچه وضعیتی هستم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
رفتم دکتر گفت  چون پلی کیستیک هستی امپول و قرص اینادداد که با اولین پریود مصرف کنم ولی پریود نش ...

خوشبحالت عزیزم ایشالا خدا نگهش داره فرزندتو به منم کمک کنه بچه دار بشم

فولیکالاتون بدون دارو و با دارو چقدر هست اندازش؟

بدون دارو که pco هستم ولی با دارو رشد میکنه ولی با دوز خیلی بالا.مثلا همین ماه ۱۲ تا hmg زدم و ی دونه فولیکول ۲۰ داشتم.یا ماه قبلش بعد از لتروزول ۵ تا گونال اف و ۱۰ تا سینال اف زدم...

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
خوشبحالت عزیزم ایشالا خدا نگهش داره فرزندتو به منم کمک کنه بچه دار بشم

انشاالله بسلامتی شما هم باردار بشی ولی به من گفتن عسل را واژینال مصرف کنم برایزتقویت تخمدان ....منم یه ماه قبل اقدام مصرف میکردم..باداپلیکاتور

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
بدون دارو که pco هستم ولی با دارو رشد میکنه ولی با دوز خیلی بالا.مثلا همین ماه ۱۲ تا hmg زدم و ی دون ...

منم یه بار ۱۰ تا لتروزول خوردم اما بزرگترینش ۸ بود دیگ این دفعه ببینم خدا چی میخواد