یبار تو خیابون داشتم راه میرفتم خیلی با کلاس. دو تا دختر میخواستن ازم آدرس بپرسن صدام کردن:ببخشید خانووووم منم با ی ژست خیلی لاکچری برگشتم گفتم خوااااهش میکنم.وبه راهم ادامه دادم😐😐😶😂😂😂بیچاره ها تا یه رب سرجاشون خشکشون زده بود..!!!
از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچکس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
بابام بدون حرف خودشو انداخت تو خونمون ولی مادرو خواهرم بد منو دعوا کردن گفتن هرکاری کرد ک نباید بگی😄😄ولی هنوز شوهرم یاداوت روز میوفته میخواد زمینو گاز بزنه
این همه خوندم نخندیدم برا تورو ک خوندم زدم زیر خنده
😆😆
از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچکس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
یه بار داشتم نماز صبح میخوندم شوهرم بیدار شد سایه اش افتاد رو فرش من تو قنوت بودم ترسیدم بلند گفتم اللهم عجل لولیک الفرج 😂
شوهرم پخش زمین شد...😁
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍