2777
2789
تو جمع نشسته بودیم نامزدم داشتم بام شوخی میکرد اعصابم خرد شد حواسم نبود گفتم ول کن باوو گاییدم😐😐😐 ...

وایی چه بد هم سوتی دادی😂😂😂😂

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلو بابامو عموم خواستم بگم پشه کش کجاست گفتم پسه کس کجاست

منم ب بابام گفتم مگس کس رو بده😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من این سوتیم رو یه بار دیگم گفتم 😆فازمو نمییدونم چی بود اوایل که هنوز عقد نکرده بودیم پدرم چن بار تا کید کرد هوای خودتو داشته باش هنوز ک عقد نکردین.. یه روز مونده به عقدم شوهرم اومد خونمون من تو حیاط بودم خودشو رسوند تو حیاط پشتی تو گوشم گفت چه خوشکل شدی لباست بهت میاد گفتن شوهرم همانا وجیغ وداد من همانا خانوادم ریختن سرم چیشده چیگفت بگو هنوز زوده یه کاریش میکنیم منم گریه میکردم حرفشو گفتم شوهرم😱😱😱خواهرم😐😐پدرم😮😮😨مادرم🤒🤒🤕شوهرم دیگه ادم سابق نشد خودمم خیلی کوچیک بودم فکر میکردم به پدرم خیانت میشه 😭😭

خدایا شکرت ❤
ی خونه خریدیم البته مامانم اینا ی اقایی اومد جلو در گف میلاد اینجاس حالا پسر خونه قبلی می گف گفتم صب ...

هیشکی بهت هیچی نگفت😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من این سوتیم رو یه بار دیگم گفتم 😆فازمو نمییدونم چی بود اوایل که هنوز عقد نکرده بودیم پدرم چن بار ت ...

😐😐😐😂😂