2777
2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 67 پست
پیام منو درست نخوندیا 🌹🌸🌹🌸🌹 من نوشتم من مخالف دوستی( نیستم ) 

اهان ببخشید عزیزم

بله درست میگی. دوستی خوبه ولی به شرطی که طرف خوب باشه خب منم رو شانس خوابیدم پس نمیشه😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خر ...

والا من نچرال زیاد دور و برم میبینم با ورزش هم هیکل مناسبی دارن هم اینکه قیافشون طبیعی خوشگله اتفاقا اون پلنگا خیلی هیکلای داغونی دارن همش ارایش و گریم من خودم مربیم زیر دستم زیاد بودن انواع اقسام عمل ها رو  داشتن ولی از نزدیک خیلی داغونن و به دل نمیشینن  

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
اهان ببخشید عزیزم بله درست میگی. دوستی خوبه ولی به شرطی که طرف خوب باشه خب منم رو شانس خوابیدم پس ن ...

اره یه لحظه گفتم چرا اینجوری گفتی  منکه یه چیز دیگه گفته بودم 😂🌹🌸🌹🌸🌹🌸

ولی مراقب خودت و روحت و قلبت و احساساتت باش 👌🌹🌸

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
من از لحاظ ارزشی پرسیدم ینی ارزشی دارن برا پسرا؟ بعدشم این با کلاسای خوشگلو نمیگم این بیخودا که خز ...

ارزشو ک ول کن تو این زمونه ارزشی باقی نمونده همه دنبال مادیات و ظاهرن.اوناییم ک نیستن تواناییشو نداشتن ک باشن. کبوتر با کبوتر باز با باز.. پلنگ نمیاد سوار پراید و پژو بشه با بچه کارمند و دانشجو بپره. 

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

پسرای لش که چشمو دلشون سیر نمیشه آدمو به یه پلنگ میفروشن خیلی راحت‌.خوب باید بشناسیش گذشتشو بدونی شلوغ بوده نبوده به قیافه نیست اویلم تا چند ماه همه خوبو مهربونن نقش بازی میکنن ساده باور نکن کسی رو زمان همه چیز رو نشون میده

ارزشو ک ول کن تو این زمونه ارزشی باقی نمونده همه دنبال مادیات و ظاهرن.اوناییم ک نیستن تواناییشو نداش ...

پیر پسر امضات واقعیت دل من بود راجع ب آقایون سایت

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
والا من نچرال زیاد دور و برم میبینم با ورزش هم هیکل مناسبی دارن هم اینکه قیافشون طبیعی خوشگله اتفاقا ...

میفهمم. این به اصطلاح پلنگا یه ویترین رنگارنگ و جذابن برای پسرایی مثل خودشون با ظاهر فریبنده و ماشینهای مدل بالا و پول مفت پدر... با کسایی میپرن ک براشون خوب خرج کنن هیچ محدودیت اخلاقی هم ندارن توی حساب کتاب با هم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰