2777
2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 67 پست
حرف بیخودی زده ولش. کسی دنبال پلنگه خودشم باید خیلی تاپ باشه و پولدار و در حد مدل. این صحبتا کلا برا ...

ببینم یه سوال بپرسم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
حرف بیخودی زده ولش. کسی دنبال پلنگه خودشم باید خیلی تاپ باشه و پولدار و در حد مدل. این صحبتا کلا برا ...

مگه پلنگ چی داره که باید تاب باشه؟اتفاقا پسرا الان دیکه دنبال طبیعی و‌نچرالن دوره پلنگ بازی تموم شد پلنگا براب  خز و خیلا میفتن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینم یه سوال بپرسم

بپرس

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
میدونی ... من مخالف دوستی نیستم اتفاقا  ولی نه دوستی با هرکسی    و دوستی تو هر جایی& ...

منم مخالف دوستیم. ولی واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی خودمو شناختم همش درس و دانشگاه بعدش هم بخاطره کار سگ دو میزدم همش. واقعا ادما گاهی وقتا نیاز به همدم دارن

بپرس

واقعا تاپا برا پلنگاس؟

پسرای تاپ و باحال واقعا برا این خز و خیلا ارزش قائل میشن؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
مگه پلنگ چی داره که باید تاب باشه؟اتفاقا پسرا الان دیکه دنبال طبیعی و‌نچرالن دوره پلنگ بازی تموم شد ...

پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خرج خودش میکنه طبیعتا پسرای زیادیم چشمشون روشه منتها دنبال یه آدم تاپ میگرده حالا یا از لحاظ مالی یا چهره و ...

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
منم مخالف دوستیم. ولی واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی خودمو شناختم همش درس و دانشگاه بعدش هم بخاطره کار ...

پیام منو درست نخوندیا 🌹🌸🌹🌸🌹 من نوشتم من مخالف دوستی( نیستم ) 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
واقعا تاپا برا پلنگاس؟ پسرای تاپ و باحال واقعا برا این خز و خیلا ارزش قائل میشن؟

شما پلنگ دیدی دورش پسر خز و خیل و داغون باشه؟ ما که هر چی دیدیم بچه پولدارایی بودن با بنز و بی ام و کارخونه دار و ...😄

پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خر ...

من از لحاظ ارزشی پرسیدم

ینی ارزشی دارن برا پسرا؟

بعدشم این با کلاسای خوشگلو نمیگم این بیخودا که خزنو میگم

مرد تو این سایته ها😕😐😐😐😐

خو سواله چی کنم😑

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨