2777
2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 67 پست
حرف بیخودی زده ولش. کسی دنبال پلنگه خودشم باید خیلی تاپ باشه و پولدار و در حد مدل. این صحبتا کلا برا ...

ببینم یه سوال بپرسم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
حرف بیخودی زده ولش. کسی دنبال پلنگه خودشم باید خیلی تاپ باشه و پولدار و در حد مدل. این صحبتا کلا برا ...

مگه پلنگ چی داره که باید تاب باشه؟اتفاقا پسرا الان دیکه دنبال طبیعی و‌نچرالن دوره پلنگ بازی تموم شد پلنگا براب  خز و خیلا میفتن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم یه سوال بپرسم

بپرس

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
میدونی ... من مخالف دوستی نیستم اتفاقا  ولی نه دوستی با هرکسی    و دوستی تو هر جایی& ...

منم مخالف دوستیم. ولی واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی خودمو شناختم همش درس و دانشگاه بعدش هم بخاطره کار سگ دو میزدم همش. واقعا ادما گاهی وقتا نیاز به همدم دارن

بپرس

واقعا تاپا برا پلنگاس؟

پسرای تاپ و باحال واقعا برا این خز و خیلا ارزش قائل میشن؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
مگه پلنگ چی داره که باید تاب باشه؟اتفاقا پسرا الان دیکه دنبال طبیعی و‌نچرالن دوره پلنگ بازی تموم شد ...

پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خرج خودش میکنه طبیعتا پسرای زیادیم چشمشون روشه منتها دنبال یه آدم تاپ میگرده حالا یا از لحاظ مالی یا چهره و ...

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
منم مخالف دوستیم. ولی واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی خودمو شناختم همش درس و دانشگاه بعدش هم بخاطره کار ...

پیام منو درست نخوندیا 🌹🌸🌹🌸🌹 من نوشتم من مخالف دوستی( نیستم ) 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
واقعا تاپا برا پلنگاس؟ پسرای تاپ و باحال واقعا برا این خز و خیلا ارزش قائل میشن؟

شما پلنگ دیدی دورش پسر خز و خیل و داغون باشه؟ ما که هر چی دیدیم بچه پولدارایی بودن با بنز و بی ام و کارخونه دار و ...😄

پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خر ...

من از لحاظ ارزشی پرسیدم

ینی ارزشی دارن برا پسرا؟

بعدشم این با کلاسای خوشگلو نمیگم این بیخودا که خزنو میگم

مرد تو این سایته ها😕😐😐😐😐

خو سواله چی کنم😑

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨