دیروز به دوستمگفتم با ی پسر اشنا شدم پسر خوبیه. گفت ببینمش. پسره قیافش خوب بود تقریبا. عکسشو فرستادم دوستم گفت پسره تورو دیده؟ گفتم چطور . گفت اخه پسرای این دور و زمونه دنبال پلگن
یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
میدونی ... من مخالف دوستی نیستم اتفاقا ولی نه دوستی با هرکسی و دوستی تو هر جایی& ...
منم مخالف دوستیم. ولی واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی خودمو شناختم همش درس و دانشگاه بعدش هم بخاطره کار سگ دو میزدم همش. واقعا ادما گاهی وقتا نیاز به همدم دارن
مگه پلنگ چی داره که باید تاب باشه؟اتفاقا پسرا الان دیکه دنبال طبیعی ونچرالن دوره پلنگ بازی تموم شد ...
پلنگ بالاخره اون پایه و اندام ایده ال رو تا حدودی داشته ک روش کار کرده شده پلنگ. پول زیادی داره ک خرج خودش میکنه طبیعتا پسرای زیادیم چشمشون روشه منتها دنبال یه آدم تاپ میگرده حالا یا از لحاظ مالی یا چهره و ...
یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
واقعا تاپا برا پلنگاس؟ پسرای تاپ و باحال واقعا برا این خز و خیلا ارزش قائل میشن؟
شما پلنگ دیدی دورش پسر خز و خیل و داغون باشه؟ ما که هر چی دیدیم بچه پولدارایی بودن با بنز و بی ام و کارخونه دار و ...😄