2777
2789
عنوان

ازدواج سوممه

1530 بازدید | 73 پست

شوهر اولم فوت شد دومیم چون بچه دار نمیشد طلاق .رفتم این یکیم مرد کوردیه ۸ سال داریم زندگی میکنیم دوتام بچه دارم ازش چن وقت هی گیر داده برو هری برگرد خونه ننه بابات نمیخامت بخاطر بچه هاس ک نگهت داشتم نمدونم چکار کنم واقعا دیگ طاقت ضربه ندارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه وحشتناک

چرااینطوری میگه؟!

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چند سالته؟ شغل داری ولش کن برو

اگر مذهبی افراطی هستی تو تاپیک هام نظر نده ریپلای نکن و حتی لایک هم نکن. این هفتمین کاربریم هست و اون شیش تا بخاطر شماها تعلیق شدن پس اصلا دلم نمیخواد باهاتون بحث کنم.

اینم بگم ک اوضاع مالیش داغون اصابم نداره دلگ داره هزار تیکه میش خسته شدم خودکشی کنم ینی

بخاطریه مردخودکشی میکنی عقل داری خانم پس بچه هات گناه ندارن خب هیچی نگوکناربیادیگه هرروزکه نمیخوای ازدواج کنی فک کن شوهرنداری اصن

برید مشاوره

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

بعد شوهر اولت ازدواج نمیکردی بهتر بود

کسی هم چیزی میگف میگفتی شوهرم فوت شده

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی