2777
2789

بچه هاتون درروزچقدشیرمیخورن چقدغذا

کلااشتهاشون چطوریه؟

وزن وقدودورسروجنسیتشون هم بگین 

دخترمن هم غذاهم شیرخوردنش خوب بودولی دوس ماه کم شدالان ک دیگ و

اصلالب ب شیرنمیزنه 

نمیدونم چش شده سابقه نداشت 

غذام بنسبت قبل خیلی کمترشده 

ناراحتم 

بیاین یکم بگین ازاشتهای بچه هانون 

وابنکه بچم دختره میخوام ازمایش عفونت ادرارازش بگیرم 

وخدایی که بشدت کافیست

۱۵ ماهگی قدش ۸۸ بود . وزنش ۱۲.۵

سه تا ۱۸۰ سی سی شیر خشک

سه وعده غذای اصلی ۱۲۰ سی سی

آبمیوه ۱۵۰ سی سی

بعضی روزا دوتا بیسکوییت مادر یا خرما یا دو پر نارنگی عصرونه

غذا خوردنشم با کلی شعر و داستان و حرکات موزون  

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۵ ماهگی قدش ۸۸ بود . وزنش ۱۲.۵ سه تا ۱۸۰ سی سی شیر خشک سه وعده غذای اصلی ۱۲۰ سی سی آبمیوه ۱۵۰ سی ...

ای جونم پس تپله دخترمن ۱۱کیلوهه البته ۱۱/۵۰۰بودولی وزن کم کرده شده ۱۱/۲۰۰

قدشم ۸۱

دورسرم ۴۶ونیم ک گفت نیم سانت کم رشدکرده 

بماندک خیلی مریض شدسرماخوردانتی بیوتیک خورد

درکل احساس میکنم ی مشکلی داره ک دیگ لب ب شیزنمیزنه 

وخدایی که بشدت کافیست
ای جونم پس تپله دخترمن ۱۱کیلوهه البته ۱۱/۵۰۰بودولی وزن کم کرده شده ۱۱/۲۰۰ قدشم ۸۱ دورسرم ۴۶ونیم ک ...

تپل نی عزیزم قدش بلنده . همه میگن چرا چیزی نمیدی بچه یکم تپل شه  ولی چون از هر دو طرف ارث تپلی داره من باید خیلی مواظبش باشم. و شکر خدا , خودم چشش نزنم تاحالا مریض نشده اصلا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم داشتم تاپیکای قبلتو میخوندم پیش کی زایمان کردی کدوم بیمارستان دنبال ی دکتر خوبم اخه

سلام عزیزم 

من بیمارستان نیکان زایمان کردم 

پیش دکترماموریان اصفهانی 

وخدایی که بشدت کافیست