2789
عنوان

مثانه عصبی

2822 بازدید | 35 پست

سلام کسی هست مثانه عصبی داشته باشه ؟درمان نداره؟میگن علتش بیماریهای خاصی هست ممکن اون بیماریهای خاص را هم نداشتم .روده تحریک پذیر و یبوست داشتم و همچنین استرس و اضطراب داشتم 

برا مامان شدنم هرکی صلوات میفرسته لایک کنه تامنم دعاش کنم.. دعا دعا درحق هم خوبه🙂

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توام برامن دعا کن مامان شم

حتماااا عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️ خدا ب همین زودی یع پسر یا دحتر هرچی صلاح میدونه بزاره بغلت❤️😍

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

من یه بار خونه مادرشوهرم بودم شب دعوامون شد و مجبور بودم شب اونجا بمونم تا صبح نزدیک ۲۰ بار رفتم دستشویی!!  مدام حس می کردم انقدر مثانه ام پره که ممکنه بریزه بعد میرفتم دستشویی فقط چند قطره می امد!!

چقدر سخت و بد بود!!

عین دختر خاله ی منی ، بهترین دکترها رو رفته اخرین دکتر بهش گفته خانم مغزت رو درست کن دیدگاهت به زندگی رو درست کن ، تا استرس ازت دور بشه تا بدنت ریلکس کنه انقباض رو ول کنه .... خلاصه دکتر باهاش دعوا کرده گفته این چه وضعه زندگی کردنه بالا رو درست کن .. اینم یه مدته داره رو خودش کار میکنه

من خودمم روده تحریک پذیر دارم و استرس و زهرمار 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
برا مامان شدنم هرکی صلوات میفرسته لایک کنه تامنم دعاش کنم.. دعا دعا درحق هم خوبه🙂

برات حمدو ناسوخوندم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

سعی کن هر روز یکی از جوشانده های بومادران و خار خسک و پونه و افسنطین و ... بخوری حتما متناوب بخور چون اگه هر روز از یکیشون فقط بخوری ضرر داشته باشه در ضمن استرس منشا تمام بیماریهاست کنترلش کن ورزش کن 

عین دختر خاله ی منی ، بهترین دکترها رو رفته اخرین دکتر بهش گفته خانم مغزت رو درست کن دیدگاهت به زندگ ...

یعنی منظور دکتر این بوده که استرس و اضطراب نباید داشته باشه ؟اخه مگه میشه بدون استرس باشه آدم و هیچوقت عصبی نشه