2777
2789
عنوان

مثانه عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 35 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا مال شما خوبه من سوزش ادار شدید هم داشتم چندسال دکتر رفتم تا بالاخره تشخیص دادن از استرس

شما هم مثانه عصبی داشتی؟الان خوب شدی؟چیکار کردی که خوب شدی؟

عزیزم من گاهی اینجوری میشم دولیوان رازیانه دم میکنم میخورم خوب میشم ..عجب اسمی داشته   

یه غرور یخی یه ستاره سرد💗یه شب از همه چی بخدا گله کرد💝یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد💓دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...💞
یعنی منظور دکتر این بوده که استرس و اضطراب نباید داشته باشه ؟اخه مگه میشه بدون استرس باشه آدم و هیچو ...

اره استرسی هستش سر هر چی حرص میخوره کمال گراست ، کلا هول و استرسش زیاده

کلی ازمایش داده به دفعات سالها ... میگن هیچیت نیست بدنت سالمه باید رو اعصابت کار کنی ... الان یه مدته زده به بی خیالی تا حدی به نظرم تغییراتی کرده ... قرار بود بره پیش پزشک طب سنتی برای کنترل اعصاب چون میگن خیلی نتیجه میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
حالا مال شما خوبه من سوزش ادار شدید هم داشتم چندسال دکتر رفتم تا بالاخره تشخیص دادن از استرس

وای جدی من اخرین بار استرس شدید داشتم اینطوری شدم اصلا فکر نمیکردم به استرس ربط داشته باشه

یه غرور یخی یه ستاره سرد💗یه شب از همه چی بخدا گله کرد💝یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد💓دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...💞
برات حمدو ناسوخوندم

خیلی مرسی مهربون❤️

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️