2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه دارین بیاین لطفا

203 بازدید | 25 پست

بچه چقد میتونه روی رابطه ی زن و شوهر تاثیر گذار باشه؟

من ۳ سال و نیمه ازدواج کردم شوهرم خیلی بچه دوس داره خودمم همین طور

شوهرم یه خواهرزاده ی یکسال و نیمه داره وای خودشو برا این بچه میکشه میبرش بیرون خوابش می کنه خلاصه دیوانه وار دوسش داره!

ولی من چون هنوز اوضاع مالیمون اوکی نشده

و هنوز رابطه ی عاطفیمون اونجوری که میخوام نشده دست نگهداشتم اما میگم شاید قدم بچه خیر باشه و هم اوضاع مالیمون رو به راه بشه هم باعث بشه بیشتر به هم نزدیک بشیم کلا بهونه ای باشه برای نزدیکتر شدن و یکی شدنمون

نظر شما چیه؟

اینایی که گفتی آخر حرفات بچه از تو دلت نمیاره با خودش اصولا

وقتی اکی شدی بیار نه اینکه بیاری که اکی بشی!!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ربطی ب بهتر شدن رابطه نداره 

تازه اوايلش تا بخاي عادتم بكني بدترم ميشع

البته براي من اينحوري بود شايد بقيه اينطوري نباشن 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

هرچقدر رابطته قوی تر باشه قبل بچه بهتره چون ناخوداگاه بچه زن و شوهر رو مدتی دور میکنه 

و من به شخصه به اینکه بچه بیاد وضع مالی بهتر شه اعتقاد ندارم والا انقدر فقر نداشتیم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

خیلی تاثیر داره ، پسر من ک اصلا نمیذاره ما دو کلام باهم حرف بزنیم بخدا یوقتایی دوس دارم انقد گریه کنم خیلییی احساس تنهایی میکنم 😢

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

والا ما از اول خیلی خوب بودیم و نزدیک ب هم و دوتامون توافق میکردیم هر بار برای آوردن بچه، و با اومدن بچه ها هم خدارو شکر رابطمون خیلی خیلی عاشقانه هست و از لحاظ وضع مالی هم ک ب خواست خدا واقعا با اومدن هر کدومشون کلی بهتر شد، در مورد ما اینجوری بود

💗💗💗

شده طرف بچه اورده از همسرش دورتر هم شده همینجا تو چنتا تاپیک دیدم میگه بچم۳ماهشه اصلا رابطه ای نداریم باهم.بچه اتفاقا درگیرتر میکنه تا بهترشدن اوضاع.به نظرم تا اوکی نشدین بچه نیارین

بچه حلال مشکلات نیست بلکه خودش ی مشکل ک بابد انقد همه جیز اوکی باشه ک صدمه ایی نزنه ....بعد کلااا بچه دیگران با مال خود ادم فرق داره....چون ادم تو مشکلاتش دردسراش نبود فقط ی دزه نازش داده و رفتتتته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بستگی ب خودتون داره

من و شوهرم ک بعد بچه سرد شدیم

ولی رابطه عادیمون خوبه

یعنی نداشتن رابطه رومون تاثییر نداشته.

شده تا دو ماه نداشتیم

ماهی یبار بزور

همه ک اینجور نیستن.همینجا شنیدم ک مرد تحمل نداشته و ....................

خداروشکر ک رو زندگیمون تاثییر نذاشته

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
شده طرف بچه اورده از همسرش دورتر هم شده همینجا تو چنتا تاپیک دیدم میگه بچم۳ماهشه اصلا رابطه ای نداری ...

اره ما هم تا نزدیک ۳ماهگی دخترم نداشتیم

من کاملا سرد شده بودم

الان ک ۱۱ ماهشه ی خورده بهتر شدم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

بچه شرایط رو سخت تر میکنه نه بهتر 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
والا ما از اول خیلی خوب بودیم و نزدیک ب هم و دوتامون توافق میکردیم هر بار برای آوردن بچه، و با اومدن ...

خداروشکر

منو همسرم زیاد مشکل داشتیم الان اوضاع بهتر شده ولی هنوز ایراداتی وجود داره ولی شوهرم عاشق بچه ست میگم شاید با اومدن بچه اوضاع بهتر بشه

رابطه بدترم میشه سربچه همش دعوا

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀