2777
2789
عنوان

کی مقصره

334 بازدید | 59 پست

بچه ها از دیشب حالم خیلی بده

دختر شیرخوارم چن روزه مرتب نق میزنه.خودمم بعد از زایمان تازه دو روزه پریود شدم.وحشتناک خونریزیم زیاده.کمخونی هم دارم دیگه بدتر.از اینور هم دو تا از دندونام بشدت درد دارن.باید عصب کشی بشن.که فعلا بخاطر شرایط مالی دارم دردشو تحمل میکنم.

دیشب از ۸شب دخترم یکسره نق میزد.گریه های وحشتناک.منم دیگه سرگیجه گرفته بودم.شوهرم قبلش زنگ زد گفت امشب با دوستامم.دیر میام.منم اونموقع هنوز دخترم تا اینحد بدقلق نشده بود.ولی شوهرم عصر که رفت دید حالم خوب نیست.و میدونست چن روزه بچمون همش نق میزنه.

منم با عصبانیت بهش گفتم باشه برو.و قطع کردم.دوباره خودش زنگ زد گفت من چرا وقتی میخوام با دوستام باشم تو به هم میریزی؟من کی انقد با دوستامم؟

منم گفتم فکر کن من توی این چن سال یه بار شده با دوستم برم بیرون؟و قطع کردم.

دیگه دخترم شروع کرد گریه های شدید.یکی دو ساعت تحمل کردم.دیدم خوب نمیشه.پسرم زنگ زد گفت بابا آحی خودشو کشت خودتو برسون.گفت باشه.ولی نیومد.دوباره بعد از نیمساعت زنگ زدیم بهش دیدیم دوباره توی جمع دوستاشه.دوباره گفت باشه.و گوشیشو خاموش کرد.بعد از مدتی زنگ زدم به دوستش گفتم به آقای ما بگو لطف کنه تشریف بیاره خونه.دخترش حالش خوب نیست.دوباره نیومد شوهرم.

اعصابم دیگه خط خطی شده بود.دیدم ساعت ۱۲شب برگشته.بوی مشروب ازش میاد.منم کردمش داد و هوار.گفتم چی ازبچت مهمتر بود؟اونم میگفت شما دروغ گفتین که حالش بده.توی این موقع دخترم باز نق نقش شروع شد و چنان گریه هایی میکرد که دیگه نفسش بالا نیومد.خودشم دست و پاشو گم کرد.بعدپررو به من گفت ببرمش بیمارستان ببینم امشب چه بلایی سر این دختر آوردی.

درگیر شدیم و کتکم زد.پسرمم وحشت کرده بود و جیغ میزد و گریه میکرد.

بهشگفتم معلوم نیست امشب پیش کی بودی.بهت خیلی خوش گذشته که بچتو فراموش کردی.

وسایلامو آماده کردم برم.پسرم انقد گریه کرد نذاشت.به شوهرم گفتم یا جای من تو این خونه س یا تو.امشب اینجا نمون.حالم به هم میخوره ازت.رفت.۹صبحاومد پس و سریع رفت حموم دوش گرفت و دوباره رفت.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین من مشروب رو درک نمیکنم 

چون واقعا آدم رو بی غیرت میکنه

اما خب اکه فقط یه شب با رفیق هاش بود بهتر بود اینقدر تماس نمیگرفتی گرچه صد در صد حق با تو بوده

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم

حالم خیلی بده.فکرم هزارجا رفته.هیچوقت زن و بچش تا اینحد براش بی اهمیت نبودن.نمیدونم دیشب چه خبر بوده که قید بچشو زده.

اینم بگم که وقتی برگشت گفت خونه ی دوستم بودم با چن نفر دور هم جمع بودیم.

تا حالاشم چیزی ازش ندیدم.نه خیانتی نه اهل مواد و اینا.

ولی دیشب بوی مشروب میداد.

پسرمم که دیشب بهش زنگ زد صدا رو زد رو پخش.دیدم صدای شوهرم تغییر کرده.یه جوریه.

چه بی مسئولیت محلش اصلا نزار برو خونه مامانت اینا بگو درد دارم میخوام یه مدت بمونم اون خودش درس میشه همین الانم پشیمونه چون ادم تو مستی حواسش به کارش نیست ولی از رو غرورش چیزی نمیگه 

ببین من مشروب رو درک نمیکنم  چون واقعا آدم رو بی غیرت میکنه اما خب اکه فقط یه شب با رفیق هاش ...

بچش تواولویت بوده یارفیق بازیش؟؟؟کسی که انقدردرگیزرفیقاش غلط میکنه زن بگیره که بدبختش کنه

ببین من مشروب رو درک نمیکنم  چون واقعا آدم رو بی غیرت میکنه اما خب اکه فقط یه شب با رفیق هاش ...

اگه دخترم انقد بیقراری نمیکرد زنگ نمیزد.نه شیر میخورد نه هیچ رقمه آروم میشد.خودمم افسردگی دارم.حتی پیش مشاور هم رفتم.به شوهرم شرایطمو گفت.دندون دردم وحشتناک بود.سردرد.خون زیادی دو روز ازم رفت.سرگیجه.

با این شرایط هم نباید زنگ میزدم؟

عزیزم بشین خونه خودت زندگیتو بکن بهشم بگو پاشو خونه نذاره 

ولله بری کجا بهتر از خونه خودت هرجا بری بهت غر میزنن

فقط شوهرتو راااااه نده 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏