2777
2789
عنوان

کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 59 پست

بچه ها با دو تا بچه و بدون هیچ پشتوانه ای و بدون هیچ حمایتی نمیتونم طلاق بگیرم.

بعدشم شوهرم اولین بارش بود که همچی حرکتی کرد.

حرصم از این میگیره خودش صدای بچه رو میشنید چن بارم زنگ زدیم اصلا اهمیت نداد.حتی زنگ نزد بگه مشکل بچه چیه؟یا اینکه آروم شد؟

اصلا براش مهم نبود و گوشی رو هم خاموش کرد.

چیزی که ذهنمو مشغول کرده دیشب چکار میکرده که اینطور بچشو بیخیال شد.اهل نشروب نبود دیشب چرا بوی مشروب داد؟

بله همین حرف رو میزنم...وقتی میگه به ندرت پیش میاد یعنی مشکلی نیست اگر یک شب اون شخص هم آزادی خودش ر ...

من چی؟حق ندارم نفسی تازه کنم؟دست تنهام‌با دو تا بچه.خودمو حال روحیم خوب نیست.مشاور به شوهرمم گفت بزار روزی یه ساعت فقط برای خودش باشه.بره بیرون تنهایی بدون بچه ها.

کووو؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله همین حرف رو میزنم...وقتی میگه به ندرت پیش میاد یعنی مشکلی نیست اگر یک شب اون شخص هم آزادی خودش ر ...

خب خانم حق نداره یه وقتهایی نفس تازه کنی یا وظیفه همش بشوره بسابه و بچه داری کنه یه موقع به تیریجه قبا آقا برنخوره،بچه رو که از خونه باباش نیاورده که

نه عزیزم فکر بد نکن با دوستاش بوده جوگیر شده یه چیزی خورده رفتار بدش هم بخاطر همون بوده،حال بد تو رو ...

دیشب بدترین شب زندگیم بود.از بی محلیه شوهرم نسبت به زن و بچش تا کتک خوردنم.

یعنی اون زمانی که با دوستاش بود میتونست پول دربیاره اما رفت بیرون؟ وقتی زنگ زد بهت اطلاع بده اگر ...

بله.اونموقع میتونست پول دربیاره.

عصری زنگ زد حالم بد بود گفت صدات بد میاد.گفتم دندونم دوباره درد داره.سرم درد میکنه.

وقتی خودش این شرایط رو نیدونست بنظرتون باید میرفت با دوستاش؟خودش نباید شعور میداشت ؟

[QUOTE=121959182]دیشب بدترین شب زندگیم بود.از بی محلیه شوهرم نسبت به زن و بچش تا کتک خوردنم.[/QUO

عزیزم میفهمم حالتو،تو اصلا حال خوبی نداشتی ولی متاسفانه بعضی آقایون از درک این مسائل عاجزن

من چی؟حق ندارم نفسی تازه کنم؟دست تنهام‌با دو تا بچه.خودمو حال روحیم خوب نیست.مشاور به شوهرمم گفت بزا ...

خب فکر میکنم به قدری پرخاشگرانه رفتار میکنی و بدون محبت که اینطور شده...بهتره خواسته ات رو با آرامش بیشتری بیان کنی...میفهمم چقدر شرایط میتونه سخت باشه برات...اما ایشونم که مدام در حال عیش و نوش نیست درسته؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چرااین طوری نگام میکنی؟؟؟؟؟بمونه که بچه هاشم ازدست بده

میگ شوهرش اهل خیانتو مواد نیس چندسال ی بار پیش اومده با رفیقاش جمع شده ی حالی کردن بعدشم خانوممه مگ بچس؟ مگ زایمان اولش بود؟ سره پسرش میدونسته چجور سختی داره امادگیشو داش ک بچه دوم اورد این همه رسوا بازی نداره ک ی شب بود دگ بچه اگ گریه میکرد خواست ی تکونی بده ب خودش دندون رو جیگر بذاره بچرو اروم کنه بهش ی نبات داغی  چیزی میداد.. تنه خودشو کتک داد حرمت شکوند بعد میاد تاپیک میزنه مقصره کیه باو ما ک از خونتون خبر نداریم الان شوهرتم بیاد تاپیک بزنه میتونه ی جور دگ تعریف کنه حقو بدیم بهش.. از نظر من کارتون اشتباه بود. وقتی ب شوهرت اطمینان داشتی این کارارو نمیکردی.. دردم داشی دواش ی مسکنه!  بجایه توجیش میگی طلاق بگیری با 2تا بچه اواره شه؟؟ واقعا متاسفم

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
خب خانم حق نداره یه وقتهایی نفس تازه کنی یا وظیفه همش بشوره بسابه و بچه داری کنه یه موقع به تیریجه ق ...

عزیزم این آقا طبق گفته خود استارتر به ندرت اینکارو میکنه...اگر میگفت بی بند و باره و مدام فکر عیاشی منم با شما هم نظربودم...چرا خانم هم حق نفس کشیدن داره بی شک...اما خب تو ایران چیزی که جا افتاده اینه که مادر تمام وقت باید در خدمت بچه ها باشه.

در هرحال من نظر خودم رو دارم و البته وحی منزل نیست و ممکنه اشتباه باشه.

چرااین طوری نگام میکنی؟؟؟؟؟بمونه که بچه هاشم ازدست بده

میتونسی بگی اگ اولین بارشون بود این حرکت شوهرتون ببخش ی بار ک گذشت داره نداره؟ طلاق؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
خب فکر میکنم به قدری پرخاشگرانه رفتار میکنی و بدون محبت که اینطور شده...بهتره خواسته ات رو با آرامش ...

میگم من اصلا ندیدم اهل چیزی باشه.

ولی مدتیه بیخیال زندگیش شده.

دیشب اسمس براش اومد پول سه ماه یارانه معیشتیتون اونده حساب.منم گفتم چه خوب میرم دندونمو درست میکنم.گفت بیخود براش نقشه نکش باید لاستیک برای ماشین بخرم.

انقد افسرده م که با اون حرف شدم گریه .بعد گفت شوخی کردم.

بله.اونموقع میتونست پول دربیاره. عصری زنگ زد حالم بد بود گفت صدات بد میاد.گفتم دندونم دوباره درد دا ...

من حرف دیگه ای ندارم...نظرم رو گفتم اما خب شماترجیحت اینه که جنگ درمورد دیشب رفتنش رو هم به مشکلاتت اضافه کنی...من اگر جای شما بودم...امروز میگفتم دیشب به حضورت نیاز داشتم و همین...اما شما دعوا کن و بجنگ یا به قول یکی طلاق بگیر زندگی خودته.