2777
2789
عنوان

کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 59 پست
بله همین حرف رو میزنم...وقتی میگه به ندرت پیش میاد یعنی مشکلی نیست اگر یک شب اون شخص هم آزادی خودش ر ...

عزیزم حرف شما درست اگه این خانم مشکلی روحی و جسمی نداشت حق کاملا با شما بود ولی با این وضعیت اصلا حرفتونو قبول ندارم میگه با خانوادم مشکل دارم دو روزه خون ریزی دارم دندون درد دارم بچم بی قراری میکنه یه پسر کوچیک دیگه هم داره یه زن بعد از زایمانش اگه به درستی ازش مراقبت نشه افسردگی میگیره مثا این خانم اگر فقط فشار مالی بود و گرفتاری های روز مره منم مشکلی ندارم یه وقتایی مرد فکرشو ازاد کنه اما با این اوصاف به هیچ وجه حق این کارو نداشته بعدم چندین بار تماس گرفته و اهمیت نداده شاید یه مشکل جدی پیش میومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم من اصلا ندیدم اهل چیزی باشه. ولی مدتیه بیخیال زندگیش شده. دیشب اسمس براش اومد پول سه ماه یارا ...

عزیزم همسرت به نظرم مرد بدی نیست...شمایی که خیلی روحت شکننده شده...و خب میشه درکت کرد‌.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
میگ شوهرش اهل خیانتو مواد نیس چندسال ی بار پیش اومده با رفیقاش جمع شده ی حالی کردن بعدشم خانوممه مگ ...

عزیزم اگه باعث اعصاب خوردیتون شدم عذر میخوام.میتونین به تاپیکهای دیگه سر بزنین.

عزیزم حرف شما درست اگه این خانم مشکلی روحی و جسمی نداشت حق کاملا با شما بود ولی با این وضعیت اصلا حر ...

نظر من این بود...قرار نیست همه تاییدش کنن...دید من به زندگی اینه..ترجیحم جلوگیری از تنش هست مخصوصا تو شرایطی که خودم بیشتر از همه به آرامش نیاز داشته باشم.

نظر شماهم محترم.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم حرف شما درست اگه این خانم مشکلی روحی و جسمی نداشت حق کاملا با شما بود ولی با این وضعیت اصلا حر ...

بخدا چن روزه شبا هم بخاطر دندونم نمیتونم بخوابم.یکسره درد داره.روزا باید درگیر بچه هام باشم.منم آدمم.کم میارم.دیشب دخترم دیگه هیچ رقمه آروم نمیشد.

بخدا چن روزه شبا هم بخاطر دندونم نمیتونم بخوابم.یکسره درد داره.روزا باید درگیر بچه هام باشم.منم آدمم ...

عزیزدلم درکت میکنم 

در اینکه شوهرت مقصر بوده هیچ شکی نیست شما هم فعلا بهش اهمیت نده خودش متوجه میشه ولی زیادی بزرگش نکن و کشش نده این قهر کوتاه مدت شما میتونه شوهرتو به خودش بیاره که بیشتر به زندگیش توجه کنه و اشتباهشو تکرار نکنه الان هم شما عصبی هستی هم اون وقتی اروم شدین بشینین درست و حسابی صحبت کنین ببین مشکل چیه که یه مدته بی خیال شده به طلاق و این جیزا هم فکر نکن این یه پیشنهاده مسخرس اخرین راه واسه یه زندگی اینه اینجا تا تقی به توقی میخوره میگن برو طلاق بگیر اهمیت نده مهم خودتو ایندتو بچه هاتو زندگیت باشه 

این تنشها رو روحیه پسرت خیلی اثر میزاره گناه داره اون 

بشینید حرف بزنید بهش بگو اونشب با وضعیت من کارت درس نبود بهش یاد بده اولویتش شما و بچه هاتون باشین 

امیدوارم که مشکلاتتون هر چه زودتر حل بشه شاد و خوشبخت باشی گلم❤

بخدا چن روزه شبا هم بخاطر دندونم نمیتونم بخوابم.یکسره درد داره.روزا باید درگیر بچه هام باشم.منم آدمم ...

تا دندونت رو عصب کشی میکنی برو ژل میخک و یا محلول پرسیکا بگیر  از داروخانه بپرس هر کدوم بهتر بود بگیر تا دردت آروم تر شه اینقدر اذیت نشی 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
اگه دخترم انقد بیقراری نمیکرد زنگ نمیزد.نه شیر میخورد نه هیچ رقمه آروم میشد.خودمم افسردگی دارم.حتی پ ...

عزیزم من حال شما رو هم میفهمم 

کاملا حق با شماست

اما مردی ها بعضی این مدلی آن

شوهر من اگه بره بیرون 

ما بمیریم هم نیاید بزنگیم تا بیاد 

وگرنه همه چیز بدتر میشه 

چه میشه کرد

اخلاق گند مگه عوض میشه

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم
عزیزم اگه باعث اعصاب خوردیتون شدم عذر میخوام.میتونین به تاپیکهای دیگه سر بزنین.

ن واقعا عصابم خورد نشد فقط اون خانومه بجایه راهنمایی گف طلاق بگیرینو فلان داشم توجیش میکردم.. باشه میرم

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
عزیزم این آقا طبق گفته خود استارتر به ندرت اینکارو میکنه...اگر میگفت بی بند و باره و مدام فکر عیاشی ...

باشما موافقم

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی