2777
2789
عنوان

کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 59 پست
چرا زنگ زدی به دوستش! به نظرم کار زشتیه...خیلی پیش میاد بره بیرون؟؟ اگر نه کارت اشتباه بوده.

خیلی پیش نمیاد.در واقع به ندرت پیش اونده.اما دیشب واقعا از حد گذروندش.در جواب دوستمون گفتم شرایطم چطور بوده که مجبور شدم به دوستش زنگ بزنم.به دوستشم چیزی نگفتم.گفتم فلانی گوشیشو خاموش کرده.بهش بگین بیاد دخترمونو ببریم دکتری جایی.بی احترامی نکردم اصلا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پیش نمیاد.در واقع به ندرت پیش اونده.اما دیشب واقعا از حد گذروندش.در جواب دوستمون گفتم شرایطم چط ...

میدونی چقدر مسخره اش کردن بابت همون زنگ زدنت...کاملا حق با ایشونه...یک شب هزار شب نمیشه...شما وقتی زایمان کردی قاعدتا میدونشتی چقدر سختی ها در انتظارته عزیزم.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
به نظرمن برودادگاه طلاق بگیرچون این زندگی آوارس مطمئن باش اگه مدرک هم داشته باشی میتونی بچه هاتابگیر ...

😐😐😐😐😐😐

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
میدونی چقدر مسخره اش کردن بابت همون زنگ زدنت...کاملا حق با ایشونه...یک شب هزار شب نمیشه...شما وقتی ز ...

دقیقااا

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
میدونی چقدر مسخره اش کردن بابت همون زنگ زدنت...کاملا حق با ایشونه...یک شب هزار شب نمیشه...شما وقتی ز ...

این چه حرفیه

برای خودتم همچین موضوعی پیش بیاد همینجوری حرف میزنی 

یه خانم با دوتا بچه کوچیک که تازه زایمان کرده و وضعیت جسمیشم مناسب نیست به شوهرش نیاز داره کاملا حق با این خانم بوده شوهرش یه ادم بی فکره

خب تقصیر خودش بود.چن بار بهش زنگ زدیم.خودمم نه.پسرم.گفتیم شرایط خوب نیست.خودتو برسون.وقتی گوشیشو خاموش میکنه باید چکار میکردم؟بعدشم بچهکه فقط واسه من نیست.اونم پدره.مسئولیت داره.من بخاطر بی پولیه اون یه هفته س دارم درد دندون تحمل میکنم.

به نظرمن برودادگاه طلاق بگیرچون این زندگی آوارس مطمئن باش اگه مدرک هم داشته باشی میتونی بچه هاتابگیر ...

شوخی میکنی دیگه!

این چه حرفیه برای خودتم همچین موضوعی پیش بیاد همینجوری حرف میزنی  یه خانم با دوتا بچه کوچیک ک ...

بله همین حرف رو میزنم...وقتی میگه به ندرت پیش میاد یعنی مشکلی نیست اگر یک شب اون شخص هم آزادی خودش رو داشته باشه...با این همه فشار روانی و مالی...بهتر بزاریم اونم یه موقع های از بند زندگی رها بشه و نفسی تازه کنه...

حالم خیلی بده.فکرم هزارجا رفته.هیچوقت زن و بچش تا اینحد براش بی اهمیت نبودن.نمیدونم دیشب چه خبر بوده ...

نه عزیزم فکر بد نکن با دوستاش بوده جوگیر شده یه چیزی خورده رفتار بدش هم بخاطر همون بوده،حال بد تو رو بچه هم اثر میزاره و باعث بیقراریش میشه نگران نباش ایشالله زود میاد واسه عذرخواهی 

خب تقصیر خودش بود.چن بار بهش زنگ زدیم.خودمم نه.پسرم.گفتیم شرایط خوب نیست.خودتو برسون.وقتی گوشیشو خام ...

یعنی اون زمانی که با دوستاش بود میتونست پول دربیاره اما رفت بیرون؟

وقتی زنگ زد بهت اطلاع بده اگر با ملایمت میگفتی من حالم خوب نیست بچه ام خیلی اذیت کرده رفتی یه کم زودتر بیا بهت احتیاج دارم بهتر بود تا اون موقع قطع کنی و لج بازی و بعدش هزار بار زنگ بزنی.

با خونواده م بر به مشکل خوردم.اگه میتونستم حتما میرفتم.

عزیزم 

بنظرم از قبل دیدی حالش بده میگفتی نره

نمیگم طلاق بگیر سرنگین باش حالا ایشالله درست میشه

ولی شرایطت سخته

کاش اول از شوهرت قول کمک میگرفتی بعد دومی رو می اوردی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم